גם אורז פשוט צריך לדעת להכין נכון!

תמרה אהרוני ועומר מילר במתכון בסיסי לאחד המוצרים הנפוצים ביותר בכל מטבח - האורז! התוספת האהובה שמתאימה לכל ארוחה ולכל מנה שכל אחד חייב לדעת להכין
תמרה אהרוני ועומר מילר במתכון בסיסי לאחד המוצרים הנפוצים ביותר בכל מטבח - האורז! התוספת האהובה שמתאימה לכל ארוחה ולכל מנה שכל אחד חייב לדעת להכין
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 907.2 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 144.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 31.9 גרם
    נתרן 1040.4 מ״ג 3121.2 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 320.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 907.2 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 144.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 31.9 גרם
    נתרן 1040.4 מ״ג 3121.2 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 320.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים שמן זית בסיר, מוסיפים אורז לסיר וממליחים.
  2. מערבבים ללא מים כדי שכל האורז יהיה מצופה בשמן.
  3. מוסיפים מים- על כל כוס אורז, כוס וחצי מים רותחים. מביאים לרתיחה על החום הכי גבוה ומכסים.
  4. מורידים את הלהבה לנמוכה ביותר ומחכים בדיוק 17 דק’.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם אורז פשוט צריך לדעת להכין נכון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח מאוד לקרוא, תודה ויקי!

    Avatar
    בשלנית מתחילה

    שאלה לגבי הלהבה הקטנה- בכיריים יש שלושה סוגים של עוצמות גז- יותר גז, בינוני ופחות גז. הבנתי שצריך להבהב נמוכה, אבל על איזה סוג עוצמה? תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, בלהבה הכי קטנה עם הכי פחות גז

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות