-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4468.1 קק״ל 4468.1 קק״לפחמימות 599.6 גרם 599.6 גרםשומן 212.4 גרם 212.4 גרםנתרן 21.7 מ״ג 21.7 מ״גחלבון 71.8 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 7.4 גרםשומן רווי 21.5 גרם 21.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 29.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 324.7 מ״ג 324.7 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות4468
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4468.1 קק״ל 4468.1 קק״לפחמימות 599.6 גרם 599.6 גרםשומן 212.4 גרם 212.4 גרםנתרן 21.7 מ״ג 21.7 מ״גחלבון 71.8 גרם 71.8 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 7.4 גרםשומן רווי 21.5 גרם 21.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 29.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 324.7 מ״ג 324.7 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 4468 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם שיבולת שועל עבה
-
1/4 כוס פרג טחון
-
1/4 כוס שבבי קוקוס
-
1/4 כוס זרעי פשתן
-
1/4 כוס שומשום
-
1/4 כוס גרעיני דלעת
-
1/2 כוס פיסטוקים טבעיים
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כוס דבש
אופן הכנה
- מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
- מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
- מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
- מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
- מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן