דובשניות ערמונים ושוקולד לבן

למה להסתפק בדובשניות יבשות מהסופרמרקט אם אפשר להכין דובשניות ערמונים ושוקולד לבן? דובשניות גורמה עם מלית מפתיעה של קרם ערמונים וציפוי שוקולד לבן
למה להסתפק בדובשניות יבשות מהסופרמרקט אם אפשר להכין דובשניות ערמונים ושוקולד לבן? דובשניות גורמה עם מלית מפתיעה של קרם ערמונים וציפוי שוקולד לבן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 5935.0 קק״ל
    פחמימות 34.6 גרם 1039.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 237.0 גרם
    נתרן 131.7 מ״ג 3951.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 80.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 123.0 גרם
    כולסטרול 30.9 מ״ג 928.0 מ״ג
    סידן 17.9 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 2957.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 5935.0 קק״ל
    פחמימות 34.6 גרם 1039.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 237.0 גרם
    נתרן 131.7 מ״ג 3951.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 80.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 123.0 גרם
    כולסטרול 30.9 מ״ג 928.0 מ״ג
    סידן 17.9 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 2957.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. 
  2. מוסיפים דבש וסילאן ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  4. לקערה נפרדת מנפים קמחים וסודה לשתייה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים קלות לפיזור התבלינים בקמחים.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה והביצים ומעבדים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  7. מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 5 ס״מ. אם התערובת דביקה מדי אפשר להכניס אותה למקרר לחצי שעה או לעבוד עם ידיים רטובות. יוצרים גומה עמוקה בכל כדור, ומזלפים פנימה ½ כפית מקרם הערמונים. מגלגלים את הכדורים סביב הקרם.
  8. מגלגלים את הכדורים בשוקולד לבן ובערמונים ומניחים בתבנית במרווחים. מועכים את הכדורים קלות בעזרת כף היד.
  9. אופים 11 דקות עד שהשוליים מזהיבים. מכינים תבנית נוספת ואופים כך את יתר הדובשניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דובשניות ערמונים ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    נופר ברנרד

    אפשר להשתמש בקמח תופח לפסח???

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות