סוכנות הדוגמניות של קרין גורן – עוגיות שקדים דקיקות ושחומות

עוגיות שקדים דקיקות ופריכות ללא גלוטן, יפות ומיוחדות, בצורת תחרה עדינה אכילה, שמכינים בקלי קלות מ-4 מרכיבים בלבד
עוגיות שקדים דקיקות ופריכות ללא גלוטן, יפות ומיוחדות, בצורת תחרה עדינה אכילה, שמכינים בקלי קלות מ-4 מרכיבים בלבד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 2252.4 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 55.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 153.3 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 18.5 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 63.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 1.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 2252.4 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 55.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 153.3 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 18.5 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 63.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 1.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

עוגיות שקדים דקיקות ושזופות. מי שמעדיף עוגיות קצת יותר עבות, יכול ליצור מהתערובת גבעות שמנמנות, במקום לשטח  לעיגולים. כדי להלביש את הדוגמניות במראה אלגנטי במיוחד, טובלים אותן בשוקולד מריר מומס עד למחצית הגובה ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה. שומרים בכלי אטום, בשכבות מופרדות בנייר אפייה (בקיץ – עדיף במקרר).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, אבקת סוכר ותמצית וניל.
  3. מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים (התערובת תיראה יבשה וזה בסדר).
  4. משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים דקיקים בקוטר 5 ס”מ, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים לחלוטין, מפרידים מנייר האפייה ומגישים.
  6. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכנות הדוגמניות של קרין גורן – עוגיות שקדים דקיקות ושחומות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    פנינה זהבי

    כמה זמן טריות יש לעוגיות האלה בקופסא אוןמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פנינה, מקסימום חמישה ימים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות