דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות
ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם ירקות וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם ירקות וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.9 קק״ל 2203.6 קק״לפחמימות 78.3 גרם 313.2 גרםשומן 7.5 גרם 30.1 גרםנתרן 270.0 מ״ג 1080.1 מ״גחלבון 17.9 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 68.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסידן 260.6 מ״ג 1042.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 2019.3 מ״ג 8077.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות551
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.9 קק״ל 2203.6 קק״לפחמימות 78.3 גרם 313.2 גרםשומן 7.5 גרם 30.1 גרםנתרן 270.0 מ״ג 1080.1 מ״גחלבון 17.9 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 68.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסידן 260.6 מ״ג 1042.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 2019.3 מ״ג 8077.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 551 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ברווזים בינוניותשוקי קונפי ברווז מוכנות
-
1 חבילה פסטה ריגטוני
-
4 בצלי שאלוט בינוניים
-
2 גזרים בינוניים
-
4 ארטישוקים בינוניים
-
1 כוס אפונה טרייה
-
1 גבעול סלרי
-
1 כוס יין לבן יבש
-
1 כוס ציר עוף
-
1 כוס פירורי לחם
-
2 כפות שמן זית
-
3 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
1 כף רסק עגבניות
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
- מחממים מחבת עם שמן זית, חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים קלות עד להזהבה.
- מוסיפים את הארטישוקים, והאפונה למחבת ומערבבים, יוצרים מסנו סושי- נייר אפייה טבעי, עיגול ומכסים את המחבת.
- מפרקים את האווז קונפי מהעצם לנתחים ומפזרים אותו מעל הירקות במחבת.
- מוסיפים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן וציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית. ומפזרים מהתערובת על מחבת הריגטוני.
- אופים בתנור שחיממנו מראש למשך 10 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
- מחממים מחבת עם שמן זית, חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים קלות עד להזהבה.
- מוסיפים את הארטישוקים, והאפונה למחבת ומערבבים, יוצרים מסנו סושי- נייר אפייה טבעי, עיגול ומכסים את המחבת.
- מפרקים את האווז קונפי מהעצם לנתחים ומפזרים אותו מעל הירקות במחבת.
- מוסיפים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן וציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית. ומפזרים מהתערובת על מחבת הריגטוני.
- אופים בתנור שחיממנו מראש למשך 10 דקות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מה נימוך מה?