< רקע נינג'ה

דרך מתוקה להתרענן בבית: קרטיב אבטיח וקיווי בשני צבעים

קרטיב אבטיח מפירות אמיתיים שעושים בבית, טבעי ובריא ללא צבעי מאכל, בטעמי אבטיח וקיווי. גם המבוגרים וגם הילדים יהנו מפינוק מתוק ומרענן
קרטיב אבטיח מפירות אמיתיים שעושים בבית, טבעי ובריא ללא צבעי מאכל, בטעמי אבטיח וקיווי. גם המבוגרים וגם הילדים יהנו מפינוק מתוק ומרענן
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.0 קק״ל 240.1 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 55.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.1 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 3.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 184.8 מ״ג 739.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.0 קק״ל 240.1 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 55.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.1 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 3.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 184.8 מ״ג 739.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבה אדומה

שכבה ירוקה


אופן הכנה

  1. מרסקים אבטיח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מניחים תבניות לקרטיבים בתבנית גדולה. יוצקים את תערובת האבטיח לתבניות הקרטיבים עד למחצית מגובהן. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה וחצי.
  3. מרסקים קיווי, סוכר ומים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. יוצקים לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות.

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דרך מתוקה להתרענן בבית: קרטיב אבטיח וקיווי בשני צבעים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מרענן ? טעים ? וחתיך☺️

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    ליאור

    המתכון לא הכי ברור. היה מומלץ לעשות תמונות ווידאו של כל שלב. איזה תבנית השתמשתם? מה הכוונה לשים עד חצי הגובה את האבטיחים. למה לא את כל הגובה? וכמדומני..שמרסקים אבטיח במעבד מזון יוצא מיץ. איך עושים תערובת חלקה?ושאלה אחרונה…מדוע את החלק הראשון לשעה וחצי ואת החלק השני ל 6 שעות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ליאור, אפשר להשתמש בכל תבנית של ארטיקים עומדים. צריך לשים את תערובת האבטיח עד חצי הגובה, כדי שיישאר מקום לתערובת הקיווי. בנוגע לריסוק האבטיח, אפשר להעביר דרך מסננת, אבל לא חייב. את החלק הראשון מקפיאים לשעה וחצי רק כדי שהתערובת של האבטיח תהיה מספיק מוצקה ולא תתערבב עם התערובת של הקיווי שמוסיפים אחרי השעה וחצי. לאחר מכן יש צורך לקרר במשך 6 שעות כדי שהארטיק יקפא באופן מלא ומוחלט ויהיה ניתן לחלץ אותו, בלי שיתפרק, מתבנית הארטיקים. בהצלחה!

    Avatar
    נוגה

    הכנתי עם אבטיח ומלון עכשיו במקפיא

    Avatar
    אורית

    כל כך מגניב! הילדים עפו על זה… וגם אני

      Avatar
      Haike carmi

      נראה טעים אבל אפשר לוותר על הסוכר, האבטיח מתוק מספיק

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, כל אחד וטעמו האישי 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות