איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?

מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשמל: בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
  3. מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
  4. לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אברם

    אחד ליטר חלב? יש לכם את זה ביותר רשלני? פחחח ביזיון

      Avatar
      מערכת Foody

      אברם שלום, מדוע אתה סבור שמדובר ברשלנות? בקבוק חלב 3% בגודל סטנדרטי הוא בנפח 1 ליטר, כך שאין כל בעיה להוסיף כמות מדויקת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות