הישר מהמזרח הרחוק: עוף בקארי וקרם קוקוס עם בטטות ואפונה

מנת מסעדות מטריפה אצלכם במטבח - עוף בקארי אדום משגע עם קרם קוקוס עשיר, בטטות מתקתקות, עדשים ואפונה רכה שמשדרגת הכל!
מנת מסעדות מטריפה אצלכם במטבח - עוף בקארי אדום משגע עם קרם קוקוס עשיר, בטטות מתקתקות, עדשים ואפונה רכה שמשדרגת הכל!
  • אופיר חגי
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.3 קק״ל 226.0 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 19.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 11.3 גרם
    נתרן 1293.0 מ״ג 3879.0 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 6.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 17.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 57.4 מ״ג 172.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.3 קק״ל 226.0 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 19.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 11.3 גרם
    נתרן 1293.0 מ״ג 3879.0 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 6.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 17.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 57.4 מ״ג 172.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

איזה כיף זה שלא צריך לצאת מהבית בשביל לאכול עוף בקארי וקרם קוקוס, רק צריך לדאוג לקארי אדום איכותי ולקרם קוקוס עם מרקם קטיפתי, ואתם בדרך למנה מהחלומות! מוסיפים לתבשיל גם בטטות, עדשים כתומות ואפונה ירוקה, עם אורז לבן בצד, ויש לכם ארוחה שלמה ומשביעה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים את אבקת המרק בכוס מים רותחים. מערבבים היטב עד שאין גושים.
  2. מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה או בווק, מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים במשך דקה.

    קארי עוף ובטטה בקרם קוקוס2
    מוסיפים את הקארי למחבת או לווק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  3. מוסיפים למחבת את העוף, הבטטה והעדשים ומערבבים היטב לציפוי מלא בקארי.
  4. מוסיפים את המים הרותחיםעם אבקת המרק, 4 כפות מים נוספות וקרם הקוקוס. מרתיחים ומבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.

    קארי עוף ובטטה בקרם קוקוס3
    מוסיפים את קרם הקוקוס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  5. מוסיפים את האפונה, מרתיחים שוב ומבשלים על אש בינונית 5 דקות נוספות.

    קארי עוף ובטטה בקרם קוקוס4
    מוסיפים את האפונה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  6. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח. מגישים עם אורז לבן.

    קארי עוף ובטטה בקרם קוקוס1
    עוף בקארי וקרם קוקוס עם בטטה, עדשים ואפונה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גילה קוריאט

    האם אפשר במקום חזה עוף להחליף לטופו??

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח, אין שום בעיה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות