הכי טעימה: עוגת אספרסו ושוקולד לבן בחושה

תומר אומנסקי עם עוגת קפוצ'ינו ושוקולד לבן ממכרת שמבוססת על קפה טרי ומלא שוקולד לבן, עוגה שלא תצליחו להפסיק לאכול ולהתענג על כל ביס מושלם ממנה
תומר אומנסקי עם עוגת קפוצ'ינו ושוקולד לבן ממכרת שמבוססת על קפה טרי ומלא שוקולד לבן, עוגה שלא תצליחו להפסיק לאכול ולהתענג על כל ביס מושלם ממנה
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    8444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8443.5 קק״ל 8443.5 קק״ל
    פחמימות 768.1 גרם 768.1 גרם
    שומן 557.9 גרם 557.9 גרם
    נתרן 887.2 מ״ג 887.2 מ״ג
    חלבון 101.5 גרם 101.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.5 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 337.0 גרם 337.0 גרם
    כולסטרול 803.4 מ״ג 803.4 מ״ג
    סידן 1108.0 מ״ג 1108.0 מ״ג
    ברזל 19.4 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 2904.6 מ״ג 2904.6 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    8444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8443.5 קק״ל 8443.5 קק״ל
    פחמימות 768.1 גרם 768.1 גרם
    שומן 557.9 גרם 557.9 גרם
    נתרן 887.2 מ״ג 887.2 מ״ג
    חלבון 101.5 גרם 101.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.5 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 337.0 גרם 337.0 גרם
    כולסטרול 803.4 מ״ג 803.4 מ״ג
    סידן 1108.0 מ״ג 1108.0 מ״ג
    ברזל 19.4 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 2904.6 מ״ג 2904.6 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


גאנש שוקולד מריר


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 155 מעלות טורבו.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאה, מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב היטב.
  3. מכינים אספרסו במכונת הקפה.
  4. מוסיפים לקערה שמנת חמוצה, אספרסו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מעבירים לתבנית אלומיניום בינונית ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. מקררים את העוגה.
  6. מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל שמנת ושוקולד עד להמסה ומערבבים היטב.
  7. שופכים מעל עוגת הקפה את הגאנש ומכניסים למקרר עד להתייצבות הגאנש.
  8. מכינים את קרם השמנת: ממיסים במיקרוגל 250 גרם שוקולד לבן עם 50 מ”ל אספרסו ומערבבים היטב. מקררים מעט את התערובת.
  9. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג.
  10. מאחדים את הקצפת יחד עם תערובת השוקולד המומס, במידה והקרם מעט רך לזילוף מעבירים למספר דקות למקרר להתייצבות.
  11. מזלפים את הקרם על העוגה ומקשטים בפולי קפה.

    בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי
    בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי טעימה: עוגת אספרסו ושוקולד לבן בחושה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אפרת בר-אל

    הכנתי את העוגה כבר מספר פעמים והיא באמת מוצלחת ומיוחדת. אבל לא מעט פעמים היו לי קשיים בהמסה של השוקולד עם החמאה… נוטה להיפרד. מוסיפה לפעמים גם קפה נמס מגורען מגורד על מסננת ושוקולד צ’יפס לבן. עוד גיוון – במקום הגנאש המריר והקצפת – משתמשת בשוקולד המומס עם האספרסו בתור ציפוי. נדיר.

    Avatar
    דוד נבנצאל

    כמה ביצים הם: 120 גרם ביצים?

      Avatar
      מערכת Foody

      מאחר ולביצים משקל משתנה והמתכון דורש דיוק, מומלץ להשתמש במשקל (בממוצע משקל של ביצה גודל M הוא כ-63 גרם).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות