< רקע נינג'ה

הכי מפתה שיש וגם הכי טעים: קיש בטטה של נינג’ות

קיש בטטה קלאסי עם בצק פריך ומילוי נימוח שמתאים לכל מזג אויר, מצב רוח, יום וחגיגה. מתכון שאתם חייבים שייכנס לספר המתכונים שלכם
קיש בטטה קלאסי עם בצק פריך ומילוי נימוח שמתאים לכל מזג אויר, מצב רוח, יום וחגיגה. מתכון שאתם חייבים שייכנס לספר המתכונים שלכם
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.1 קק״ל 2696.5 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 207.7 גרם
    שומן 22.4 גרם 179.6 גרם
    נתרן 489.3 מ״ג 3914.6 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 125.4 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 236.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 139.3 מ״ג 1114.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.1 קק״ל 2696.5 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 207.7 גרם
    שומן 22.4 גרם 179.6 גרם
    נתרן 489.3 מ״ג 3914.6 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 125.4 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 236.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 139.3 מ״ג 1114.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

    1. מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח ומלח. מפעילים ב- PULSE. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
    2. מורחים מעט חמאה ומפדרים במעט קמח את התבנית.
    3. מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות גם לשוליים. מחוררים מעט את תחתית הבצק ומקפיאים לשעה.
    4. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מכניסים מכניסים את הבצק לאפייה של 12 דקות בלבד (הבצק אמור להיות חצי אפוי).
    5. מוציאים מהאפייה ומקררים.
    6. מכינים את הירקות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את הבטטה לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הבטטה. בחרו באפשרות GO.
    7. עם הסיום הוציאו את שאריות הבטטה מדיסק החיתוך, ורוקנו את קערת האיסוף לקערה ומערבבים בעדינות עם שמן הזית והטימין.
    8. מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. שופכים כשני שליש מהכמות לתבנית עם הבצק החצי אפוי.
    9. מניחים את הבטטה המתובלת בתוך המלית הדלילה (שבתוך התבנית). אם נותר מקום לקצה הקיש ניתן להוסיף עוד מהמלית כך שהתבנית תהיה כמעט מלאה.
    10. מכניסים שוב לתנור ל-15 דקות עד שהמלית יציבה ואפוייה לגמרי.

      קיש בטטה. צילום: שניר גואטה
      קיש בטטה. צילום: שניר גואטה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי מפתה שיש וגם הכי טעים: קיש בטטה של נינג’ות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מיה יעקבי

    מה גודל התבנית של הפאי? האם יוצא טעים גם עם שמנת לבישול 15%?

      Avatar
      מערכת Foody

      גודל התבנית 22. יוצא מצויין עם שמנת לבישול 15%.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות