המדריך המלא: קרם פטיסייר קלאסי בקלי קלות

קרם פטיסייר קלאסי רק נשמע כמו קרם מפונפן ומורכב להכנה, אבל בתאכלס זה אחד המתכונים הפשוטים, שאפשר להכין בבית ולמלא איתו פחזניות או מאפים אחרים
קרם פטיסייר קלאסי רק נשמע כמו קרם מפונפן ומורכב להכנה, אבל בתאכלס זה אחד המתכונים הפשוטים, שאפשר להכין בבית ולמלא איתו פחזניות או מאפים אחרים
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
46 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2856
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2855.6 קק״ל 2855.6 קק״ל
    פחמימות 243.3 גרם 243.3 גרם
    שומן 185.4 גרם 185.4 גרם
    נתרן 486.9 מ״ג 486.9 מ״ג
    חלבון 64.2 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 105.1 גרם 105.1 גרם
    כולסטרול 2041.9 מ״ג 2041.9 מ״ג
    סידן 1015.8 מ״ג 1015.8 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1243.0 מ״ג 1243.0 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    2856
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2855.6 קק״ל 2855.6 קק״ל
    פחמימות 243.3 גרם 243.3 גרם
    שומן 185.4 גרם 185.4 גרם
    נתרן 486.9 מ״ג 486.9 מ״ג
    חלבון 64.2 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 105.1 גרם 105.1 גרם
    כולסטרול 2041.9 מ״ג 2041.9 מ״ג
    סידן 1015.8 מ״ג 1015.8 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1243.0 מ״ג 1243.0 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
46 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר את החלב ומחית הווניל ומביאים לרתיחה.
  2. במקביל, מערבבים היטב בקערה בינונית את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  3. יוצקים את החלב הרותח על תערובת הביצים ומערבבים היטב.
  4. מחזירים את התערובת לסיר דרך מסננת ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה, עד להיווצרות קרם סמיך, במשך כ-4 דקות.
  5. מורידים מהאש, מוסיפים חמאה וטורפים היטב עד לקבלת קרם אחיד.
  6. מעבירים את הקרם לקופסה, מצמידים לפני הקרם ניילון נצמד (על מנת שלא ייווצר קרום) ומצננים במקרר במשך שעתיים.

זהו! עכשיו אתם יודעים איך מכינים קרם פטיסייר! אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא לכם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המדריך המלא: קרם פטיסייר קלאסי בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    רונית

    מה לגבי הקצפה עם שמנת מתוקה לאחר קירור הקרם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רונית, אפשרי בהחלט. תקציפי את השמנת ותקפלי פנימה את הקרם. תקבלי קרם תפוח ואוורירי.

    Avatar
    שלומית נגאוקר

    יצא מאוד טעים אבל ממש סמיך כמו בצק מה יכול להיות ??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שלומית, אולי הכמויות שהשתמש בהן אינן נכונות?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות