המשימה: בשר מפורק

כשתגישו את זה כולם יחשבו שטרחתם שעות, אבל בשר מפורק זאת למעשה מנה ממש קלה להכנה, שהכי כיף לאכול אותה עם ירוקים ואורז לבן בתוך באן אוורירי
כשתגישו את זה כולם יחשבו שטרחתם שעות, אבל בשר מפורק זאת למעשה מנה ממש קלה להכנה, שהכי כיף לאכול אותה עם ירוקים ואורז לבן בתוך באן אוורירי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.7 קק״ל 3189.9 קק״ל
    פחמימות 37.6 גרם 301.0 גרם
    סוכר 20.5 גרם 164.3 גרם
    שומן 26.8 גרם 214.1 גרם
    נתרן 193.3 מ״ג 1546.5 מ״ג
    חלבון 57.5 גרם 460.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 118.7 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 306.6 מ״ג 2452.6 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.9 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 136.5 מ״ג
    אשלגן 76.8 מ״ג 614.3 מ״ג
    אבץ 21.7 מ״ג 173.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.7 קק״ל 3189.9 קק״ל
    פחמימות 37.6 גרם 301.0 גרם
    סוכר 20.5 גרם 164.3 גרם
    שומן 26.8 גרם 214.1 גרם
    נתרן 193.3 מ״ג 1546.5 מ״ג
    חלבון 57.5 גרם 460.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 118.7 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 306.6 מ״ג 2452.6 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.9 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 136.5 מ״ג
    אשלגן 76.8 מ״ג 614.3 מ״ג
    אבץ 21.7 מ״ג 173.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלחת ירוקים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים סיר כבד ומטגנים בו את פרוסות הבצל עם מעט שמן, עד שהן משחימות קלות.
  2. ממליחים ומפלפלים את קוביות הבשר. מוסיפים את הבשר לסיר עם הבצל וצורבים אותו מכל הכיוונים עד שצבעו משתנה.
  3. מוסיפים את הפלפל הירוק, השום, הג’ינג’ר, הרטבים, מים וסוכר ומביאים לרתיחה.
  4. מעבירים את הסיר ללהבת הגז הכי נמוכה ומבשלים במכסה סגור למשך כ-3 שעות על האש הנמוכה ביותר. מידי פעם בודקים שנשארו נוזלים, ואם אין, מוסיפים מעט מים.
  5. מכבים את האש, ובעזרת שני מזלגות “מפרקים” את הבשר לסיבים ארוכים וצרים. הבשר אמור להיות רך מאוד וזו פעולה קלה. אם יש חלקים שומניים, אפשר להוציא אותם מהסיר.
  6. מגישים את הבשר המפורק לצד צלחת מלאה ירוקים ואורז לבן, או בתוך באן או בגט עם הירוקים בפנים.

    בשר מפורק 1
    בשר מפורק רך וטעים. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המשימה: בשר מפורק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בקופסה אטומה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות