הנשנוש המושלם של פחמימה וגבינה: בורקיטס גבינות וחצילים

חציל קלוי וגבינות בתוך בורקיטס? אנחנו מעוניינים. מתכון מעורר תיאבון וחשק של רון יוחננוב לבורקיטס שיהיו הנשנוש הכי שווה
חציל קלוי וגבינות בתוך בורקיטס? אנחנו מעוניינים. מתכון מעורר תיאבון וחשק של רון יוחננוב לבורקיטס שיהיו הנשנוש הכי שווה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.3 קק״ל 3665.3 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 250.6 גרם
    שומן 13.5 גרם 270.2 גרם
    נתרן 293.7 מ״ג 5874.6 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 50.0 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 749.8 מ״ג
    סידן 133.4 מ״ג 2668.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 1901.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.3 קק״ל 3665.3 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 250.6 גרם
    שומן 13.5 גרם 270.2 גרם
    נתרן 293.7 מ״ג 5874.6 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 50.0 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 749.8 מ״ג
    סידן 133.4 מ״ג 2668.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 1901.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור

מאפה בורקיטס שאני אוהב במיוחד, שתמיד כיף להגיש למשפחה או לחברים שקופצים לביקור, עובר מעולה הקפאה ואפשר גם לשמור בפריזר ולדחוף לתנור כשמתחשק. את המילוי אפשר להכין עם מגוון גבינות והחציל נותן את הטעם הקלוי והמדהים הזה, שהכי כיף להרגיש בכל ביס. מתאים במיוחד לחג הביכורים הלוא הוא שבועות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הברשה וציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומעבדים, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד.
  2. עוטפים את הבצק ומעבירים לקירור של שעה ובינתיים, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מכינים את המילוי: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את החציל הקלוי ולאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. את התערובת מעבירים לשקית זילוף.
  5. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
  6. ממלאים את העיגולים במילוי שהכנו מראש ומברישים בביצה.
  7. מקפלים חצי לחצי ויוצרים מאפה סגור.
  8. מברישים את המאפים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום.
  9. אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים.
    בורקיטס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
    בורקיטס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

     

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הנשנוש המושלם של פחמימה וגבינה: בורקיטס גבינות וחצילים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    שושנה כץ

    מתכון נהדר. לא מצליחה להעתיקו ולשמור אותו עבורי מה עושים תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שושנה, מתחת לתמונה הקטנה של רון יוחננוב יש לך לחצני שיתוף. את יכולה לשתף את המתכון עם עצמך באימייל או אפילו להדפיס.

    Avatar
    סנדי עובד

    שלום, האם ניתן להכין מראש? אם כן גם יומיים זה בסדר? ואיפה עדיף לשמור אותם במקפיא או במקרר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשאיר יומיים-שלושה במקרר, בכלי אטום, עדיף להקפיא.

    Avatar
    בתשבע שרשבסקי

    היי, אפשר להקפיא? או כמה זמן יכול להשאר במקרר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להקפיא ואפשר להשאיר במקרר יומיים-שלושה במקרר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות