רקע ראש השנה

העוגה המושלמת לראש השנה – עוגת דבש ותפוחים קלה ומהירה

מתכון חובה לראש השנה - עוגת דבש, קינמון ותפוחים ירוקים. עוגה מושלמת לסיום ארוחת ראש השנה עם כל המשפחה, מתוקה כמו השנה החדשה!
מתכון חובה לראש השנה - עוגת דבש, קינמון ותפוחים ירוקים. עוגה מושלמת לסיום ארוחת ראש השנה עם כל המשפחה, מתוקה כמו השנה החדשה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    805
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 805.3 קק״ל 6442.7 קק״ל
    פחמימות 141.0 גרם 1127.9 גרם
    שומן 26.0 גרם 208.1 גרם
    נתרן 669.8 מ״ג 5358.7 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 65.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 189.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 159.0 מ״ג 1271.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    805
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 805.3 קק״ל 6442.7 קק״ל
    פחמימות 141.0 גרם 1127.9 גרם
    שומן 26.0 גרם 208.1 גרם
    נתרן 669.8 מ״ג 5358.7 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 65.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 189.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 159.0 מ״ג 1271.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
23 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

תפוחים


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית קוגלהוף בחמאה או תרסיס שמן ומפזרים מעט סוכר על דפנות התבנית.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הביצים והסוכר.
  3. מוסיפים את הדבש ואחריו את השמן בזרזיף דק.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח עם הקינמון ומוסיפים לתערובת הביצים עד איחוד.
  5. מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים ומרוקנים מהליבה. חותכים לרבעים וכל רבע פורסים דק לפרוסות או קוביות קטנות.
  6. מערבבים בקערה את פרוסות התפוחים עם הדבש והקינמון.
  7. מוזגים חצי מתערובת העוגה לתבנית, מפזרים מעל באופן שווה ככל הניתן את תערובת התפוחים ועל התפוחים מוזגים את יתרת התערובת.
  8. מכניסים לתנור ואופים 40-45 דקות (עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא עם פירורים לחים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגה המושלמת לראש השנה – עוגת דבש ותפוחים קלה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (32)

Avatar

    Avatar
    נטלי

    שלום! כמה זמן מחזיקה העוגה הזאת? במקרר או בחוץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      שלום! שלושה ימים במקרר או בטמפרטורת החדר

    Avatar
    טניה

    אפשר להמיר את השמן בחמאה? כמה לשים

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, 3 כפות חמאה

    Avatar
    קרן

    שלום , לא הבנתי את הכמויות של כמה בצים וכמה סוכר? לא משנה כמה מנות אני רושמת הכמויות לא מבינה את המרשם הזה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, עכשיו זה תוקן, תוכלי לראות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות