העוגיה המושלמת לבוקר טוב: רוגעלך טבעוני!

יש יותר מושלם מלפתוח את הבוקר עם רוגעלך טבעוני? עוגיות מבצק פריך בצורת רוגעלך, במילוי ממרח חמאת בוטנים ושוקולד, טעימות במיוחד!
יש יותר מושלם מלפתוח את הבוקר עם רוגעלך טבעוני? עוגיות מבצק פריך בצורת רוגעלך, במילוי ממרח חמאת בוטנים ושוקולד, טעימות במיוחד!
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.9 קק״ל 3789.6 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 377.1 גרם
    שומן 9.2 גרם 220.4 גרם
    נתרן 49.4 מ״ג 1186.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 58.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.2 מ״ג 292.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 57.3 מ״ג 1375.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.9 קק״ל 3789.6 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 377.1 גרם
    שומן 9.2 גרם 220.4 גרם
    נתרן 49.4 מ״ג 1186.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 58.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.2 מ״ג 292.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 57.3 מ״ג 1375.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית (אופציה 1)

מלית (אופציה 2)

הגשה (אופציונלי)


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, המזולה, הסוכר ואבקת האפייה וטוחנים עד שמתקבלת תערובת פירורית יבשה.

    רוגלך טבעוני 7
    מסדרים את כל המצרכים

  2. מוסיפים את מעדן הסויה וממשיכים לעבד, עד שמתקבלים גושי בצק רכים ונעימים למגע.
  3. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח ומאחדים לכדור בצק. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומכסים במגבת מטבח (כדי שהבצק לא יתייבש).
  4. מחממים תנור לחום של 185 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מכינים ממרח חמאת בוטנים-שוקולד: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים עוד קצת אבקת סוכר.
  6. מכינים את הרוגלך: מרדדים כל חלק בצק על משטח עבודה מקומח לעיגול בעובי 2-3 ס”מ. אם רוצים - מיישרים קצת את הקצוות.
  7. בעזרת סכין או גלגלת פיצה מחלקים כל עיגול בצק ל-8 משולשים.
  8. מניחים בקצה הרחב של כל משולש כפית מלית.

    רוגלך טבעוני 6
    מניחים בקצה הרחב של כל משולש כפית מלית

  9. מרטיבים קצת את הקצוות הצרים. מגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הצד הצר לצורת רוגעלך.

    רוגלך טבעוני 5
    מגלגלים לצורת רוגעלך

  10. טובלים בסוכר החום ומסדרים על גבי התבנית.
  11. אופים במשך 20-25 דקות, עד שהרוגעלך מזהיבים.
    רוגלך טבעוני 3
    אופים עד הזהבה ומפזרים אבקת סוכר

    רוגלך טבעוני 4
    עוגיות טבעוניות מושלמות בצורת רוגעלך! צילום: אולגה טוכשר

הערות

  • אפשר להשתמש בכל ממרח שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגיה המושלמת לבוקר טוב: רוגעלך טבעוני!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יפית

    האם אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה? אני ממש לא אוהבת טעמים של מרגרינה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן.

    Avatar
    אורנה

    מרגרינה?? באמת טבעוני. תורידו מרגרינה מהמתכונים שלכם !

קטגוריות

אביזרים

טכניקות