ניוקי פסטו חגיגי של רון יוחננוב

ניוקי פסטו: מנה עשירה וירוקה עם קשיו ולא צנוברים, מרקם ייחודי וקרמי שמתאים לכל סוגי הפסטה ועם טעם שאי אפשר לעמוד בפניו
ניוקי פסטו: מנה עשירה וירוקה עם קשיו ולא צנוברים, מרקם ייחודי וקרמי שמתאים לכל סוגי הפסטה ועם טעם שאי אפשר לעמוד בפניו
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.5 קק״ל 3116.0 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 270.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 187.8 גרם
    נתרן 361.1 מ״ג 2888.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 44.6 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 140.9 מ״ג 1126.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 126.7 מ״ג 1013.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.5 קק״ל 3116.0 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 270.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 187.8 גרם
    נתרן 361.1 מ״ג 2888.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 44.6 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 140.9 מ״ג 1126.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 126.7 מ״ג 1013.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור

ניוקי היא מנת הפסטה האהובה עליי, רכה, עדינה ומנחמת יותר מכל דבר אחר ובתוספת רוטב הפסטו קשיו הייחודי הזה, היא הופכת לכוכבת של שולחן החג. רק נגיעה של פרמזן מגורד מעל ומחכה לכם צלחת מענגת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו קשיו

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לקערה או כלי יעודי, ובעזרת בלנדר מוט, טוחנים למשחה חלקה. ומתבלים במלח במידת הצורך.
  2. מכינים את הניוקי: בתבנית אפייה, מניחים את תפוחי אדמה על מצע מלח ואופים במשך שעה בחום של 200 מעלות. מקלפים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים.
  3. מוסיפים את שאר מרכיבי הניוקי ולשים על גבי משטח עבודה נקי ומקומח קלות, עד שמתקבל בצק רך ולא רטוב מדי.
  4. את הבצק מגלגלים לנחש ארוך ומחלקים לחתיכות קטנות ליצירת הניוקי.
  5. מבשלים את הניוקי בסיר מים רותחים, עד שהם צפים.
  6. מחממים מחבת ומוסיפים 6 כפות מרוטב הפסטו, מוסיפים את הניוקי המוכנים ומקפיצים יחד.
  7. מפזרים מעל גבינת פרמז’ן מגורדת ומגישים.
    ניוקי פסטו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
    ניוקי פסטו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

     

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי פסטו חגיגי של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מרים ביטון

    אפשר להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן? במידה וכן צריך להוסיף מרכיב נוסף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף, לא צריך להוסיף מרכיב נוסף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות