הקינוח הכי חורפי שיש: קרמבואים של זהבי
גל זהבי מכין את הקינוח הכי חורפי שיש - קרמבו! כי אין כמו עוגייה פריכה שמעליה קצפת בטעם וניל עם כדורי שוקולד מתפצחים ורוטב שוקולד מעל
גל זהבי מכין את הקינוח הכי חורפי שיש - קרמבו! כי אין כמו עוגייה פריכה שמעליה קצפת בטעם וניל עם כדורי שוקולד מתפצחים ורוטב שוקולד מעל
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 601.2 קק״ל 6613.7 קק״לפחמימות 40.1 גרם 440.9 גרםשומן 46.1 גרם 507.4 גרםנתרן 65.1 מ״ג 716.2 מ״גחלבון 6.3 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 28.1 גרם 309.0 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 130.2 מ״גסידן 77.9 מ״ג 856.9 מ״גברזל 2.3 מ״ג 25.7 מ״גאשלגן 252.0 מ״ג 2771.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 15.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות601
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 601.2 קק״ל 6613.7 קק״לפחמימות 40.1 גרם 440.9 גרםשומן 46.1 גרם 507.4 גרםנתרן 65.1 מ״ג 716.2 מ״גחלבון 6.3 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 28.1 גרם 309.0 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 130.2 מ״גסידן 77.9 מ״ג 856.9 מ״גברזל 2.3 מ״ג 25.7 מ״גאשלגן 252.0 מ״ג 2771.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 15.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 601 | כמות מנות 11 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
2 חבילות קליק קורנפלקס
-
1 חבילה קליק שחור לבן
-
25 גרם חמאהמומסת
מילוי
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות סוכר לבן
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי
-
200 גרם שוקולד חלבשל ורד הגליל
-
200 גרם שוקולד מרירשל ורד הגליל
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הקרמבו: טוחנים את 2 שקיות הקליק קורנפלקס במג׳ימיקס (אפשר גם לשבור עם הידיים), מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים את העיסה בין שני נירות אפייה (ממש כמו בצק) מרדדים וקורצים דסקיות עם כוס בקוטר 5 ס״מ ומכניסים למקפיא להתייצבות (10 דק) כשהדסקיות עדיין על נייר האפיה
- מכינים את מילוי הקרמבו: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, הסוכר ופודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף, עדיף להשתמש בצנתר עגול אבל לא חובה.
- את הקצפת היציבה מזלפים מעל התחתיות שהכנו בצורת קרוסלה כלפי מעלה וזה הזמן להחביא קליק חום לבן או כריות בקומה הראשונה כדי שיהיה יותר מושחת וכדי להפתיע את האורחים.
- מכניסים למקפיא להתייצבות (כ-20 דקות).
- מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב יחד עם השוקולד המריר והשמנת במיקרו בפולסים עד המסה מלאה. מערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מזלפים את גנאש השוקולד על הקרמבו ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הקרמבו: טוחנים את 2 שקיות הקליק קורנפלקס במג׳ימיקס (אפשר גם לשבור עם הידיים), מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים את העיסה בין שני נירות אפייה (ממש כמו בצק) מרדדים וקורצים דסקיות עם כוס בקוטר 5 ס״מ ומכניסים למקפיא להתייצבות (10 דק) כשהדסקיות עדיין על נייר האפיה
- מכינים את מילוי הקרמבו: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, הסוכר ופודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף, עדיף להשתמש בצנתר עגול אבל לא חובה.
- את הקצפת היציבה מזלפים מעל התחתיות שהכנו בצורת קרוסלה כלפי מעלה וזה הזמן להחביא קליק חום לבן או כריות בקומה הראשונה כדי שיהיה יותר מושחת וכדי להפתיע את האורחים.
- מכניסים למקפיא להתייצבות (כ-20 דקות).
- מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב יחד עם השוקולד המריר והשמנת במיקרו בפולסים עד המסה מלאה. מערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מזלפים את גנאש השוקולד על הקרמבו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן