ופל בלגי בטעם קפה

מי אמר שוופל בלגי חייב להיות לילדים? קבלו גרסה בוגרת, מושקעת וטעימה של ופל בלגי בטעם קפה ובתוספת טעימה של רוטב טופי קפה מתוק
מי אמר שוופל בלגי חייב להיות לילדים? קבלו גרסה בוגרת, מושקעת וטעימה של ופל בלגי בטעם קפה ובתוספת טעימה של רוטב טופי קפה מתוק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 718.3 קק״ל 4309.7 קק״ל
    פחמימות 70.1 גרם 420.9 גרם
    שומן 41.6 גרם 249.3 גרם
    נתרן 318.0 מ״ג 1908.2 מ״ג
    חלבון 17.7 גרם 106.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 241.8 מ״ג 1450.6 מ״ג
    סידן 144.7 מ״ג 868.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 281.9 מ״ג 1691.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 718.3 קק״ל 4309.7 קק״ל
    פחמימות 70.1 גרם 420.9 גרם
    שומן 41.6 גרם 249.3 גרם
    נתרן 318.0 מ״ג 1908.2 מ״ג
    חלבון 17.7 גרם 106.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 241.8 מ״ג 1450.6 מ״ג
    סידן 144.7 מ״ג 868.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 281.9 מ״ג 1691.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב טופי קפה

ופל בלגי


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מחממים את הסוכר, סירופ תירס וחמאה במחבת ומערבבים מדי פעם, עד שהכל מתמוסס. 
  2. כשהתערובת מתחילה לבעבע מוסיפים את השמנת ותמצית אספרסו ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות, עד שהרוטב אחיד. מסירים מהלהבה. 
  3. מכינים את הוופלים: ממסים את החמאהמפרידים את הביצים.
  4. במיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מעבירים לקערה אחרת.
  5. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח, סודה לשתיה, סוכר ומלח. יוצרים חור במרכז התערובת ויוצקים לתוכו את החלמונים והחמאה המומסת.
  6. מערבלים באיטיות עם וו גיטרה. אחרי כדקה מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבול. מוסיפים את תמצית האספרסו ומערבלים עוד כמה שניות.
  7. מקפלים בהדרגה את קצף החלבונים לתערובת אחידה.
  8. מחממים תבנית לוופל בלגי, יוצקים לתוכה בעזרת מעט מהתערובת ומכינים וופלים. אפשר לשמור על הוופלים המוכנים בתנור מחומם ל-50 מעלות עד שכל הכמות מוכנה.
  9. מגישים את הוופלים החמימים ומזלפים מעליהם את הרוטב.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ופל בלגי בטעם קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    software prog

    מה אפשר לשים במקום סירופ תירס?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף בדבש.

    Avatar
    שרית קצנלבוגן

    מה אפשר לשים במקום אספרסו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשמיט ואפשר לשים 1 כפית קפה נמס מעורבבת במעט מים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות