זר עוגיות שושנים של שרית נובק

מתכון קל להכנה לעוגיות שיעשו לכם נוסטלגיה מתוקה, עוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע. עוגיות פריכות וטעימות שתמיד מצליחות.
מתכון קל להכנה לעוגיות שיעשו לכם נוסטלגיה מתוקה, עוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע. עוגיות פריכות וטעימות שתמיד מצליחות.
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.9 קק״ל 4499.0 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 564.9 גרם
    שומן 18.0 גרם 216.4 גרם
    נתרן 81.6 מ״ג 979.2 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 70.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 127.1 גרם
    כולסטרול 87.4 מ״ג 1048.5 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 55.3 מ״ג 664.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.9 קק״ל 4499.0 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 564.9 גרם
    שומן 18.0 גרם 216.4 גרם
    נתרן 81.6 מ״ג 979.2 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 70.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 127.1 גרם
    כולסטרול 87.4 מ״ג 1048.5 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 55.3 מ״ג 664.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים למיקסר קמח, אבקת אפייה, סוכר, קורנפלור, מלח וחמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק פירורי.
  2. מוסיפים חלמונים ושמנת חמוצה ומעבדים בקצרה עד לקבלת כדור בצק אחיד ונעים למגע.
  3. משטחים את הבצק לפיתה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  5. מכניסים חלבונים לקערת מיקסר נקייה ומתחילים להקציף, ברגע שנוצר קצף מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
  6. מוסיפים קורנפלור ווניל ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב וקשה.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים אותו ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
  8. מורחים את הקצף על הבצק ומגלגלים לגליל.
  9. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 3 ס”מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות מעט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זר עוגיות שושנים של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    רחל

    אני רוצה מתכן פרווה, במה אוכל להחליף את השמנת החמוצה?

      Avatar
      מערכת Foody

      ביוגורט צמחי

    Avatar
    Anat Brodet

    במידה ורוצים לעשות עם סוכר רגיל מה הכמויות

    Avatar
    רינה

    אולי פשוט תורידו את המתכון ותאלצו לא לייצג חומר שהוא בעייתי. אם iherb אומר זאת מי אני שאפקפק בכך. נשאלת השאלה מדוע מפרסמים את הממתיק הזה בישראל בכל הכח? משרד הבריאות חלשה יותר פה מאשר בארה”ב?

      Avatar
      Mimi Karel

      תשני את הסוכר לסוכר רגיל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות