חגיגה של צבע וטעם: פוקי בול אבוקדו וסלמון

פוקי בול אבוקדו בצורת פרח עם אורז סושי, אדממה, סלמון, גילופי גזר וביצה רכה. מזלפים רוטב מעל ומחסלים ב-5 דקות את כל הקערה!
פוקי בול אבוקדו בצורת פרח עם אורז סושי, אדממה, סלמון, גילופי גזר וביצה רכה. מזלפים רוטב מעל ומחסלים ב-5 דקות את כל הקערה!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.0 קק״ל 334.0 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן 14.1 גרם 14.1 גרם
    נתרן 3525.9 מ״ג 3525.9 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 72.0 מ״ג 72.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 401.7 מ״ג 401.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.0 קק״ל 334.0 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן 14.1 גרם 14.1 גרם
    נתרן 3525.9 מ״ג 3525.9 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 72.0 מ״ג 72.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 401.7 מ״ג 401.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז סושי

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז העגול עד שיוצאים ממנו מים נקיים.
  2. מכניסים את האורז לקערת זכוכית שמתאימה למיקרוגל, ומוסיפים את המים.
  3. מכסים את הקערה בצלחת ומכניסים למיקרוגל למשך 10 דקות.
  4. מוציאים את קערת האורז ומשאירים אותה מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
  5. בצלוחית קטנה מערבבים את החומץ אורז, הסוכר והמלח ומכניסים למיקרוגל למשך דקה.
  6. מוציאים ומערבבים עד שהכל נמס.
  7. שופכים מעל האורז ומערבבים היטב את תערובת החומץ עם האורז.
  8. מכינים את הביצה הרכה: מבשלים את הביצה במים רותחים במשך 7 דקות, ומוציאים אותה ישירות למי קרח. מקלפים ומגישים מיד.
  9. מכינים את האדממה: מבשלים את פולי האדממה במים רותחים עד שהם מתחילים לצוף, מוציאים, מסננים מהמים ומחלצים את פולי הסויה מתוך התרמילים.
  10. מרכיבים את המנה: ראשית, מכינים קערה ובה אורז סושי מבושל.
  11. שנית, חותכים את חצי האבוקדו לפרוסות לאורך מבלי לשנות את צורתו.
  12. מגלגלים את חצי האבוקדו לצורת פרח ומניחים אותו במרכז קערת האורז.
  13. מתחילים להניח מסביב לו ערימות קטנות מכל תוספת:
  14. פורסים את הסלמון לרצועות דקות ומניחים בתלולית.
  15. מוסיפים ערימה של אדממה קלוף.
  16. מגלפים מהגזר רצועות בעזרת קולפן ומניחים בערימה.
  17. מקלפים את הביצה הרכה, פורסים אותה לחצי ומניחים על האורז.
  18. מפזרים שומשום שחור מעל הכל ומגישים עם רוטב סויה.
פוקי בול אבוקדו1
פוקי בול אבוקדו. צילום: מעין טרודל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגה של צבע וטעם: פוקי בול אבוקדו וסלמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות