רקע הנמל

חומוס ביתי וטבעוני: מתכון למסבחה עם קוביות טופו של רות אוליבר

מסבחה פטריות עם טופו? בדיוק! במקום קלאסיקת 'חומוס ביתי עם בשר': נשתמש בטופו חומוס עם מלא חלבון, טעים ומזין
מסבחה פטריות עם טופו? בדיוק! במקום קלאסיקת 'חומוס ביתי עם בשר': נשתמש בטופו חומוס עם מלא חלבון, טעים ומזין
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 554.6 קק״ל 2218.5 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 98.2 גרם
    שומן 38.5 גרם 154.1 גרם
    נתרן 789.0 מ״ג 3156.1 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 292.8 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 237.3 מ״ג 949.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 554.6 קק״ל 2218.5 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 98.2 גרם
    שומן 38.5 גרם 154.1 גרם
    נתרן 789.0 מ״ג 3156.1 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 292.8 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 237.3 מ״ג 949.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

יש לכם חשק לחומוס ביתי? רובנו במזרח התיכון חולקים את הרצון הזה מדי פעם, אז בדיוק בשבילכם קבלו גרסה עשירה למסבחה של רות אוליבר, בתוספת פטריות מוקפצות וקוביות טופו שישדרגו ויעלו את צריכת החלבון היומית שלכם. אז רוצו למטבח ותכינו לכם מנת מסבחה משודרגת וטעימה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו פטריות

חומוס

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים פטריות עם טופו: מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים למחבת פטריות, קוביות טופו וכמון.
  3. ממשיכים להקפיץ ולערבב עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה, מכבים את האש.
  4. מכינים את המסבחה: שמים בקערה כף שמן זית, טחינה, מיץ לימון, שום כתוש, מלח וכרבע כוס מי בישול החומוס, את הגרגירים אפשר למעוך או להשאיר שלמים.
  5. מערבבים היטב, במידה והתערובת נראית סמיכה, ניתן להוסיף עוד טיפה מים.
  6. מעבירים לקערות הגשה, מפזרים במרכז כל קערה מתערובת הפטריות עם הטופו את גרגירי החומוס הנותרים.
  7. מזלפים מעל הכל שמן זית, מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס ביתי וטבעוני: מתכון למסבחה עם קוביות טופו של רות אוליבר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות