< רקע נינג'ה

חומוס עם פטריות כמו במסעדות

רוצים להכין בבית חומוס עם פטריות כמו במסעדות אבל חוששים מבישול ארוך של שעות? מתכון לחומוס ביתי משגע וטעים שמכינים בזריזות ובקלות
רוצים להכין בבית חומוס עם פטריות כמו במסעדות אבל חוששים מבישול ארוך של שעות? מתכון לחומוס ביתי משגע וטעים שמכינים בזריזות ובקלות
  • Ninja
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.3 קק״ל 1561.7 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 63.2 גרם
    שומן 21.5 גרם 129.2 גרם
    נתרן 836.1 מ״ג 5016.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.2 מ״ג 355.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 185.1 מ״ג 1110.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.3 קק״ל 1561.7 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 63.2 גרם
    שומן 21.5 גרם 129.2 גרם
    נתרן 836.1 מ״ג 5016.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.2 מ״ג 355.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 185.1 מ״ג 1110.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס

פטריות

הגשה


אופן הכנה

  1. בסיר הקרמי שמים גרגירי חומוס שהושרו למשך הלילה ומים עד כפול כיסוי הגרגירים. מתבלים במלח, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה- SEAL סגור.
  2. מפעילים במצב HIGH ל-30 דקות ובודקים אם גרגירי החומוס רכים מאוד. מסננים מנוזלים אבל משאירים אותם בצד.
  3. טוחנים בבלנדר נינג’ה את גרגירי החומוס ביחד עם מיץ לימון, טחינה ותבלינים. מוסיפים ממי הבישול עד שמגיעים לסמיכות שאוהבים והחומוס חלק לגמרי. מומלץ להשאיר 1/2 כוס גרגירי חומוס להגשה מעל ולא לטחון אותם.
  4. פורסים את הבצל רצועות ואת הפטריות לפרוסות די עבות.
  5. בסיר הקרמי שמים 3 כפות שמן זית ואת הבצל, סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול, בוחרים בתכנית טיגון באויר חם ומפעילים ל-10 דקות. מערבבים מדי פעם עד שהבצל רך.
  6. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות.
  7. מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומפעילים לעוד 10 דקות. מערבבים וטועמים אם צריך לתקן תיבול.
  8. מגישים עם החומוס.
מבשלים את החומוס
מבשלים את החומוס
טוחנים במעבד מזון
טוחנים במעבד מזון
מכינים את הפטריות
מכינים את הפטריות

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס עם פטריות כמו במסעדות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות