< רקע נינג'ה

חורף? אז בא לי להתכרבל עם שוקולטה חמה

אין אהבה כנה יותר מאהבה לאוכל, את זה כולנו יודעים. לפעמים אנחנו צריכים שמישהו יאהב אותנו בכנות ויחבק לנו את הלב חיבוק אמיץ וזה בדיוק הזמן להכין שוקולטה חמה!
אין אהבה כנה יותר מאהבה לאוכל, את זה כולנו יודעים. לפעמים אנחנו צריכים שמישהו יאהב אותנו בכנות ויחבק לנו את הלב חיבוק אמיץ וזה בדיוק הזמן להכין שוקולטה חמה!
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 דק׳
  • קלוריות
    1781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1781.0 קק״ל 3561.9 קק״ל
    פחמימות 109.9 גרם 219.7 גרם
    שומן 139.6 גרם 279.3 גרם
    נתרן 91.1 מ״ג 182.2 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 39.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 86.6 גרם 173.2 גרם
    כולסטרול 16.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סידן 235.4 מ״ג 470.7 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 976.9 מ״ג 1953.7 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 דק׳
  • קלוריות
    1781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1781.0 קק״ל 3561.9 קק״ל
    פחמימות 109.9 גרם 219.7 גרם
    שומן 139.6 גרם 279.3 גרם
    נתרן 91.1 מ״ג 182.2 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 39.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 86.6 גרם 173.2 גרם
    כולסטרול 16.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סידן 235.4 מ״ג 470.7 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 976.9 מ״ג 1953.7 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקישוט


אופן הכנה

  1.  מכניסים את השוקולד המריר לבלנדר וטוחנים היטב:  מעבירים את הבלנדר למצב blend לאחר מכן מכוונים על low וטוחנים עד שהשוקולד הופך לאבקה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.
  2. לאחר מכן מוסיפים לבלנדר שמנת מתוקה, חלב וקורנפלור. סוגרים את הבלנדר ומפעילים אותו על מצב cook לאחר מכן מעבירים למצב medium. עכשיו הבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את השוקולטה (אורך הבישול כ- 8 דקות).
  3. במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
  4. חותכים קרואסון חמאה לפרוסות או קוביות ומכניסים לאפייה קצרה של 4 דק’ על חום של 180 מעלות עד שהופך לקריספי.
  5. אחרי 8 דקות, כשהשוקולטה כבר חמה, מעבירים אותה דרך מסננת צפופה לקערת הגשה.
  6. מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים מעט קצפת מעל קערת השוקולטה ואת חתיכות הקרואסון האפוי.


לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חורף? אז בא לי להתכרבל עם שוקולטה חמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יפעת הרץ

    היי בוקר טוב- לגבי בבלנדר. איך מביאים אם כל הטוב הזה לביצוע בלעדיו( לנטולי בלנדר חם קר)???

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להביא את השמנת לרתיחה, את השוקולד להניח בקערה, למזוג את השמנת על השוקולד. בזמן שהשמנת החמה ממיסה את השוקולד לערבב בקערית נפרדת את הקורנפלור עם החלב היטב עד שכל הקורנפלור נמס ואין גושים ולהוסיף לתערובת השוקולד. בהצלחה!

    Avatar
    Lea Ben-Arie

    זה מטורף!!!! 1300 קלוריות למנה וכמות שומן שתסתום את כל העורקים. שומר נפשו ירחקקקקקק

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לאה,
      המשקה הזה הוא ממש לא חובה. הוא רק למי שרוצה.

קטגוריות

תגיות