חזה עוף אסיאתי זריז במחבת

חזה עוף אסיאתי שכולם ישתגעו עליו, פשוט כי הוא נראה כל כך טוב! וכל זה עוד כלום לעומת הטעמים המתוקים-מלוחים-חריפים שהוא מקבל מהרוטב
חזה עוף אסיאתי שכולם ישתגעו עליו, פשוט כי הוא נראה כל כך טוב! וכל זה עוד כלום לעומת הטעמים המתוקים-מלוחים-חריפים שהוא מקבל מהרוטב
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.5 קק״ל 1021.0 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 90.8 גרם
    שומן 18.7 גרם 37.5 גרם
    נתרן 862.0 מ״ג 1724.0 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.3 מ״ג 114.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 125.5 מ״ג 251.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.5 קק״ל 1021.0 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 90.8 גרם
    שומן 18.7 גרם 37.5 גרם
    נתרן 862.0 מ״ג 1724.0 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.3 מ״ג 114.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 125.5 מ״ג 251.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף השלם ל”קיפודים” באופן הבא: פורסים את החזה באמצעו לשני חצאים, וחורצים את צדו העליון של כל חלק בסכין, לקוביות שתי וערב בגודל של כסנטימטר וחצי על סנטימטר וחצי.
  2. מצפים את חזה העוף בקורנפלור.
  3. מחממים מחבת עם שמן.

    חזה עוף אסיאתי2
    הפטנט שיגרום לחזה העוף המוכר להיראות אטרקטיבי מתמיד!

  4. מטגנים את חזה העוף היטב מכל צד, במשך כחמש דקות, עד אשר הוא משחים.
  5. מערבבים בקערית את כל המרכיבים של הרוטב ושופכים מעל חזה העוף.
  6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים יחד את חזות העוף והרוטב במשך חמש דקות.
  7. הופכים שוב ומבשלים גם מהצד השני של חזה העוף, שוב במשך חמש דקות עד אשר העוף מוכן ולבן לגמרי מבפנים.
  8. מגישים חם מעל אורז או כל תוספת שאוהבים!
חזה עוף אסיאתי3
חזה עוף אסיאתי. צילום: רון יוחננוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף אסיאתי זריז במחבת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Esti Dekel

    עשר דקות טיגון לחזה עוף זה לא הרבה? הוא לא יתייבש? ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אסתי, אפשר לטגן לפי טעמך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות