חזה עוף בתיבול מיוחד עם גזרים צבעוניים וירקות שורש

מחפשים מתכון חדש ומעניין לחזה עוף? משה שגב מכין מנה קלילה, פשוטה, צבעונית וטעימה של חזה עוף בתיבול מיוחד לצד גזרים צבעוניים וירקות שורש
מחפשים מתכון חדש ומעניין לחזה עוף? משה שגב מכין מנה קלילה, פשוטה, צבעונית וטעימה של חזה עוף בתיבול מיוחד לצד גזרים צבעוניים וירקות שורש
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1212
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1211.5 קק״ל 2422.9 קק״ל
    פחמימות 109.6 גרם 219.2 גרם
    שומן 55.7 גרם 111.4 גרם
    נתרן 1739.0 מ״ג 3478.0 מ״ג
    חלבון 51.5 גרם 103.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 285.4 מ״ג 570.8 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 2188.2 מ״ג 4376.4 מ״ג
    אבץ 329.6 מ״ג 659.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1212
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1211.5 קק״ל 2422.9 קק״ל
    פחמימות 109.6 גרם 219.2 גרם
    שומן 55.7 גרם 111.4 גרם
    נתרן 1739.0 מ״ג 3478.0 מ״ג
    חלבון 51.5 גרם 103.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 285.4 מ״ג 570.8 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 2188.2 מ״ג 4376.4 מ״ג
    אבץ 329.6 מ״ג 659.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

חזה עוף


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את השומר ותפוחי האדמה לרבעים. מבשלים את הגזרים, תפוחי האדמה והשומר עד שהם מתרככים.
  2. מכינים את הירקות: שמים את הגזרים, תפוחי האדמה והשומר בקערה, יוצקים מעל שמן זית. מוסיפים את הרוזמרין והמלח ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית ואופים עד להשחמה יפה.
  3. מכינים את חזה העוף: שמים בקערת בלנדר את השמן זית, מרווה, פפריקה, קימל ושום וטוחנים למשחה במרקם אחיד. מצפים היטב את חזה העוף בתערובת. מחממים את מחבת הגריל וצולים את העוף עד להזהבה.
  4. מגישים את העוף עם הירקות והעלים הירוקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף בתיבול מיוחד עם גזרים צבעוניים וירקות שורש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות