סנו רקע

חיתוכיות סמורס – הקינוח המושלם למנגל

מה אוכלים בעל האש בחגים ומועדים משמחים? הבלוגרית הגאונית שירן ממתיהו מכינה חיתוכיות סמורס עם מלא מרשמלו ושוקולד הקינוח לתפארת המנגל
מה אוכלים בעל האש בחגים ומועדים משמחים? הבלוגרית הגאונית שירן ממתיהו מכינה חיתוכיות סמורס עם מלא מרשמלו ושוקולד הקינוח לתפארת המנגל
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5340.1 קק״ל 5340.1 קק״ל
    פחמימות 526.7 גרם 526.7 גרם
    שומן 321.0 גרם 321.0 גרם
    נתרן 1126.1 מ״ג 1126.1 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 194.6 גרם 194.6 גרם
    כולסטרול 622.9 מ״ג 622.9 מ״ג
    סידן 290.7 מ״ג 290.7 מ״ג
    ברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    אשלגן 1907.7 מ״ג 1907.7 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5340.1 קק״ל 5340.1 קק״ל
    פחמימות 526.7 גרם 526.7 גרם
    שומן 321.0 גרם 321.0 גרם
    נתרן 1126.1 מ״ג 1126.1 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 194.6 גרם 194.6 גרם
    כולסטרול 622.9 מ״ג 622.9 מ״ג
    סידן 290.7 מ״ג 290.7 מ״ג
    ברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    אשלגן 1907.7 מ״ג 1907.7 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לתחתית הביסקוויטים:

למילוי:


אופן הכנה:

  1. מכניסים את הביסקוויטים לסנו סושי - שקיות זיפר L ושוברים בעזרת מערוך לשברים גדולים.
  2. לאחר מכן עוברים עם המערוך על השקית בתנועות רידוד עד לקבלת פירורים דקים.
סמורס
מרסקים את הפתיבר בתוך שקית זיפר

3. מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים היטב לתערובת בוצית

4. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי ומהדקים את התערובת לתחתית.

 

סמורס שירן מתיתיהו
מהדקים את התערובת אל התבנית

5. מעבירים למקפיא ל- 10 דקות ובינתיים מכינים את המילוי.

6. שמים בקערה שוקולד, שמנת ואבקת סוכר. מחממים במיקרו כדקה וחצי ומערבבים לאיחוד.

7. מוסיפים  ביצה ומערבב במהירות לקבלת תערובת אחידה.

8. שופכים את תערובת השוקולד על הביסקוויטים שהתייצבו.

9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות כ- 20 דקות עד ליציבות (התערובת תיהיה מעט רוטטת במרכז וזה בסדר).

10. מוציאים מהתנור, מעבירים את התנור למצב גריל, מסדרים מעל את המיני מרשמלו ומכניסים לתנור ל-2 דקות עד שהמרשמלו שחום.

מסדרים את המרשמלו

11. מצננים ומעבירים למקפיא לשעה ואז אפשר לחתוך לקוביות.

12. חימום על המנגל - נניח על המנגל נייר כסף ונניח מעל את החיתוכיתל-5 עד 7 דקות או עד שהפאדג’ והמרשמלו נמסים - רצוי לכסות (לא חובה).

סמורס יום העצמאות
מגישים וזוללים

יצא לכם סמורס טעים? אל תשכחו לצלם ולחזור לספר לנו איך יצא!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חיתוכיות סמורס – הקינוח המושלם למנגל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דבורה פ

    טעים גם ‘קר’ – בלי הקטע של המנגל בסוף?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף חם (מהתנור), גם אם לא שמים על המנגל (ראי שכל סעיף 12 הוא לא חובה – כתוב בסופו)

      Avatar
      מערכת Foody

      20 על 20

    Avatar
    דבי אפטקר

    כמה חיתוכיות יוצאות מהמתכון הזה? מה גודל התבנית?

      Avatar
      מערכת Foody

      יוצאות בערך 16 חיתוכיות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות