פשטידת גבינות ומנגולד ב-15 דקות!

מחפשים פשטידת גבינות פשוטה וקלה להכנה? קבלו פשטידת גבינות ומנגולד שהיא פשוט טעימה, שכל מי שישב לשולחן לא יוכל להפסיק לאכול
מחפשים פשטידת גבינות פשוטה וקלה להכנה? קבלו פשטידת גבינות ומנגולד שהיא פשוט טעימה, שכל מי שישב לשולחן לא יוכל להפסיק לאכול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1923
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1922.5 קק״ל 1922.5 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן 194.7 גרם 194.7 גרם
    נתרן 5640.9 מ״ג 5640.9 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרם
    כולסטרול 1022.7 מ״ג 1022.7 מ״ג
    סידן 1634.8 מ״ג 1634.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 661.9 מ״ג 661.9 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1923
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1922.5 קק״ל 1922.5 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן 194.7 גרם 194.7 גרם
    נתרן 5640.9 מ״ג 5640.9 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרם
    כולסטרול 1022.7 מ״ג 1022.7 מ״ג
    סידן 1634.8 מ״ג 1634.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 661.9 מ״ג 661.9 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

פשטידת גבינות ומנגולד נשמע לכם כמו משהו מסובך שלוקח הרבה זמן? אז תנו לנו לחדש לכם עם המתכון הנהדר והמפנק הזה שיפוגג לכם כל חשש, והוא כל כך טעים שתחזרו אליו שוב ושוב. אז אם מתחשק לכם על פשטידת גבינות טעימה ומיוחדת, כדאי שתנסו להכין את המתכון הבא.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
  3. טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.

    טוחנים את המצרכים במעבד מזון. צילום: שניר גוואטה.
    טוחנים במעבד מזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, ביצים ותבלינים (צילום: דרור עינב)

  4. מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.

    מערבבים את התערובות עם המנגולד והבצל. צילום: שניר גוואטה.
    פשטידת גבינות ומנגולד (צילום: דרור עינב)

  5. מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת גבינות ומנגולד ב-15 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורה, תוכלי להרשם לניוזלטר שלנו ונשלח לך מתכונים מהממים!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות