רקע יטבתה

חלת בצל ברוטב גבינת צ’דר – כשאומרים שחיתות מתכוונים לזה!

חלת בצל יפהפיה כמו קישוט! נכון שאתם משוגעים על טבעות בצל? אז קבלו את אותו הטעם בלוק יותר חתיכי. מגישים עם רוטב גבינת צ'דר וחולקים עם חברים
חלת בצל יפהפיה כמו קישוט! נכון שאתם משוגעים על טבעות בצל? אז קבלו את אותו הטעם בלוק יותר חתיכי. מגישים עם רוטב גבינת צ'דר וחולקים עם חברים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    5424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5423.8 קק״ל 5423.8 קק״ל
    פחמימות 147.9 גרם 147.9 גרם
    שומן 502.3 גרם 502.3 גרם
    נתרן 1567.2 מ״ג 1567.2 מ״ג
    חלבון 89.8 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 88.9 גרם 88.9 גרם
    כולסטרול 498.2 מ״ג 498.2 מ״ג
    סידן 1453.5 מ״ג 1453.5 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 801.0 מ״ג 801.0 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    5424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5423.8 קק״ל 5423.8 קק״ל
    פחמימות 147.9 גרם 147.9 גרם
    שומן 502.3 גרם 502.3 גרם
    נתרן 1567.2 מ״ג 1567.2 מ״ג
    חלבון 89.8 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 88.9 גרם 88.9 גרם
    כולסטרול 498.2 מ״ג 498.2 מ״ג
    סידן 1453.5 מ״ג 1453.5 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 801.0 מ״ג 801.0 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

רוטב גבינות

הגשה  


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר לטיגון על להבה בינונית-גבוהה.
  2. קולפים את הבצל וחותכים אותו ל-8 חתיכות כמו פלחי תפוז, כאשר החלק התחתון שלו נשאר מחובר. אם הבצל לא נפתח כמו פרח, פותחים אותו בעדינות מתחת לזרם של מים קרים.
  3. בקערה אחת מערבבים את הקמח, הפפריקה והמלח.
  4. בקערה אחרת טורפים את הביצה ומערבבים היטב עם השמנת לבישול.
  5. מקמחים היטב את הבצל החתוך מכל הכיוונים בתערובת הקמח.
  6. מעבירים את הבצל לבלילת הביצה ושוב לתערובת הקמח ומצפים היטב ציפוי נוסף.
  7. מטגנים את הבצל בשמן במשך כ-8 דקות, עד שהוא מתרכך מבפנים וקריספי מבחוץ. מוציאים אותו לצלחת עם נייר סופג.
  8. מכינים את הרוטב: בקערה גדולה מערבבים את גבינת הצ’דר המגורדת עם הקורנפלור.
  9. מחממים את השמנת לבישול בסיר בינוני על אש בינונית ומערבבים מדי פעם.
  10. מכבים את האש כשהשמנת רק מתחילה לרתוח.
  11. מוסיפים לסיר השמנת הכבוי שליש מתערובת הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
  12. לאחר מכן מוסיפים עוד שליש מהגבינה וממשיכים לערבב עד להמסה וכך הלאה.
  13. מוסיפים לרוטב גם את הסרירצ’ה ומערבבים.
  14. חלת בצל
    חלת בצל. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

    מגישים את הרוטב לצד חלת הבצל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת בצל ברוטב גבינת צ’דר – כשאומרים שחיתות מתכוונים לזה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    קלודין

    באמת יותר טעים לי מטבעות בצל

      Avatar
      מערכת Foody

      זה מתכון ליגה!

    Avatar
    דנה

    יצא מושלםםםםםם!!! הכי יפה ביקום!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כייף שניסית! בפעם הבאה אנחנו רוצים תמונה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות