חמודים ומטריפים: קיפודי טופו במרינדה סוף הדרך

שדרוג מעולה שיקרוץ גם לסועדים הבררניים בשולחן! קיפודי טופו במרינדה מתקתקה שאופים בתנור וזוללים בהנאה מרובה
שדרוג מעולה שיקרוץ גם לסועדים הבררניים בשולחן! קיפודי טופו במרינדה מתקתקה שאופים בתנור וזוללים בהנאה מרובה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.1 קק״ל 1501.4 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 153.5 גרם
    סוכר 9.1 גרם 90.9 גרם
    שומן 11.6 גרם 115.8 גרם
    נתרן 335.1 מ״ג 3351.5 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 39.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 43.1 מ״ג 430.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.1 קק״ל 1501.4 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 153.5 גרם
    סוכר 9.1 גרם 90.9 גרם
    שומן 11.6 גרם 115.8 גרם
    נתרן 335.1 מ״ג 3351.5 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 39.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 43.1 מ״ג 430.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

עוד פתרון מעולה לארוחת ערב שכבר עייפנו מלהמציא כל פעם מחדש. קבלו מתכון קל כל כך, שיתחיל לככב אצלכם במטבח באופן קבוע. קיפודי טופו עסיסיים שמשרים במרינדה מצוינת בניחוחות וטעמים של צ’ילי מתוק ועל האש.

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את קוביות הטופו באמצע ומניחים את החתיכות שהתקבלו על שתי שכבות נייר סופג או מגבת מטבח נקייה. מניחים מעל עוד מגבת או נייר סופג ולוחצים כדי לייבש כמה שיותר את הטופו.
  2. חורצים את הטופו לשתי וערב עד חצי הגובה (לא עד הסוף) כדי שהמרינדה תחלחל עד הסוף.
  3. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
  4. מניחים את הטופו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ויוצקים מעל את המרינדה. משאירים בחוץ בזמן שהתנור מתחם.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. ברישים את הטופו שוב במרינדה ואופים 40 דקות להשחמה יפה.
  7. מפזרים בצל ירוק, עירית או שומשום ומגישים.
קיפודי טופו1
קיפודי טופו. צילום: חיה טבואדה

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות