חצילים ברוטב עגבניות: קלאסיקה שתמיד חוזרים אליה

רון יוחננוב מציג את התבשיל האהוב של חצילים ברוטב עגבניות, בעשר דקות הכנה בלבד! ובזמן שהאוכל על האש? יש לכם זמן לפרוס לחם לפרוסות נדיבות
רון יוחננוב מציג את התבשיל האהוב של חצילים ברוטב עגבניות, בעשר דקות הכנה בלבד! ובזמן שהאוכל על האש? יש לכם זמן לפרוס לחם לפרוסות נדיבות
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
28 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.5 קק״ל 825.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 44.0 גרם
    נתרן 648.8 מ״ג 3892.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 548.0 מ״ג 3287.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.5 קק״ל 825.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 44.0 גרם
    נתרן 648.8 מ״ג 3892.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 548.0 מ״ג 3287.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

אלו תמיד המאכלים הפשוטים שהופכים לקלאסיקות במטבח הביתי, פשוט כי הם הכי אהובים ומוצלחים. תבשיל חצילים ברוטב עגבניות הוא כבר קלאסיקה ישראלית, ואפשר למצוא אותו בכל בית, לא משנה מאיזו עדה. כל מה שצריך לצדו אלו כמה פרוסות עבות של לחם טרי – מי יכול לעמוד בפני הטעם המשגע הזה?

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
28 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית, בסיר קטן מחממים את השמן בחום נמוך על כיריים.
  2. שנית, מוסיפים את השום, הפלפל האדום והפלפל החריף ומזהיבים מעט.
  3. מתבלים בפפריקה ומערבבים.
  4. מיד לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים ומערבבים.
  5. מנמיכים ללהבה בינונית ומוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים.
  6. מניחים בסיר את פרוסות החצילים ומבשלים כחצי שעה.
  7. מידי פעם פותחים ומערבבים.
  8. מגישים חם, אפשר לצד פרוסות לחם טרי.

    חצילים ברוטב עגבניות 2
    חצילים ברוטב עגבניות. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חצילים ברוטב עגבניות: קלאסיקה שתמיד חוזרים אליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

      Avatar
      מוריה

      מתכון מעולה. הכנתי כבר כמה פעמים, וזכה לתגובות נלהבות. תודה רבה!!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מוריה איזה כיף שיצא לך טעים!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות