טארטים אישיים עם ריקוטה ואספרגוס

אורחים מגיעים בהתרעה קצרה? בא לכם לתקתק את ארוחת הערב? טארטים אישיים פריכים מבצק עלים, ריקוטה ואספרגוס טרי שנראים מעולה בכלום מאמץ.
אורחים מגיעים בהתרעה קצרה? בא לכם לתקתק את ארוחת הערב? טארטים אישיים פריכים מבצק עלים, ריקוטה ואספרגוס טרי שנראים מעולה בכלום מאמץ.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    422
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.0 קק״ל 3376.1 קק״ל
    פחמימות 79.8 גרם 638.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 106.2 גרם
    נתרן 448.7 מ״ג 3589.3 מ״ג
    חלבון 15.3 גרם 122.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 30.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״ג
    סידן 201.8 מ״ג 1614.3 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 48.1 מ״ג
    אשלגן 238.5 מ״ג 1907.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    422
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.0 קק״ל 3376.1 קק״ל
    פחמימות 79.8 גרם 638.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 106.2 גרם
    נתרן 448.7 מ״ג 3589.3 מ״ג
    חלבון 15.3 גרם 122.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 30.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״ג
    סידן 201.8 מ״ג 1614.3 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 48.1 מ״ג
    אשלגן 238.5 מ״ג 1907.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור

הם כל כך יפים שיש סיכוי שלא תרצו לגעת בהם. אבל אם כבר נגעתם? ממליצים שתגבילו את עצמכם כי הם כל כך מופלאים! טארטים אישיים עם גבינת ריקוטה רכה ואספרגוסים אציליים שהם גם מרשימים וגם טעימים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  2. מסירים את הרבע התחתון של האספרגוס. חותכים את השארית למקטעים באורך של כ-9 ס”מ.
  3. מניחים את ריבועי הבצק בתבניות, מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס”מ בעזרת סכין.
  4. מורחים ריקוטה-פלפלים על הבצק, מלבד השוליים, מסדרים מעל את האספרגוס וזורים מעט מלח ופלפל.
  5. טורפים חלמון יחד עם כפית חלב ומברישים מעט את שולי הבצק.
  6. אופים כ-25 דקות עד הזהבה עמוקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארטים אישיים עם ריקוטה ואספרגוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות