טורטיות אסיאתיות ממולאות בשר

בא לכם מאפה בשרי טעים בלי להשקיע עכשיו בהכנת בצק? בדיוק בשביל זה המציאו טורטיות! טורטיות ממולאות תבשיל בשרי טעים ומתקתק בניחוח אסיאתי
בא לכם מאפה בשרי טעים בלי להשקיע עכשיו בהכנת בצק? בדיוק בשביל זה המציאו טורטיות! טורטיות ממולאות תבשיל בשרי טעים ומתקתק בניחוח אסיאתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2031
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2030.9 קק״ל 16246.9 קק״ל
    פחמימות 1838.4 גרם 14707.6 גרם
    סוכר 1836.3 גרם 14690.1 גרם
    שומן 1843.2 גרם 14745.8 גרם
    נתרן 2082.0 מ״ג 16655.8 מ״ג
    חלבון 1848.8 גרם 14790.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1831.8 גרם 14654.6 גרם
    שומן רווי 1834.9 גרם 14679.1 גרם
    כולסטרול 1925.0 מ״ג 15400.0 מ״ג
    סידן 1864.6 מ״ג 14916.8 מ״ג
    ברזל 1833.3 מ״ג 14666.6 מ״ג
    אשלגן 2124.2 מ״ג 16993.8 מ״ג
    אבץ 1835.3 מ״ג 14682.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2031
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2030.9 קק״ל 16246.9 קק״ל
    פחמימות 1838.4 גרם 14707.6 גרם
    סוכר 1836.3 גרם 14690.1 גרם
    שומן 1843.2 גרם 14745.8 גרם
    נתרן 2082.0 מ״ג 16655.8 מ״ג
    חלבון 1848.8 גרם 14790.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1831.8 גרם 14654.6 גרם
    שומן רווי 1834.9 גרם 14679.1 גרם
    כולסטרול 1925.0 מ״ג 15400.0 מ״ג
    סידן 1864.6 מ״ג 14916.8 מ״ג
    ברזל 1833.3 מ״ג 14666.6 מ״ג
    אשלגן 2124.2 מ״ג 16993.8 מ״ג
    אבץ 1835.3 מ״ג 14682.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרססים במחבת גדולה ספריי שמן ומכניסים אליה את השום והג’ינג’ר. מטגנים כשלושים שניות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הבשר הטחון.
  3. מועכים את הבשר במזלג ומפוררים אותו היטב תוך כדי טיגון. כשהוא משנה את צבעו מוסיפים אליו את הבצל הירוק, המנגולד, הכוסברה, הגזר והרטבים. מערבבים היטב ומטגנים יחד עוד 5 דקות. טועמים וממליחים במידת הצורך.

    טורטיות ממולאות
    מוסיפים רטבים

  4. מלהיטים מחבת נפרדת ומטגנים בה את הטורטיות כ-30 שניות מכל צד, רק כדי שיתרככו ויהיה קל לקפל אותן. אם הטורטיות שלכם מרגישות גמישות מספיק, אפשר לוותר על השלב הזה.
  5. מניחים את הטורטייה על משטח העבודה ומניחים במרכזה כ-3 כפות מהמילוי.
  6. סוגרים את שתי קצוותיה של הטורטייה ומגלגלים לרול עבה וקטן.

    טורטיות ממולאות
    מגלגלים את הטורטייה

  7. מניחים את הטורטיות בתבנית עם נייר אפייה שהותז עליו מעט ספריי שמן.
  8. טורפים את הביצה עם המלח והמים ומברישים את הטורטיות.
  9. אופים בתנור במשך 10-15 דקות עד שהטורטיות זהובות ויפות.טורטיות ממולאות קנור 34
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטיות אסיאתיות ממולאות בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ילנה שצוקין

    נראה מעולה!! במה אפשר להחליף את עלי מנגולד?? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      עלי תרד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות