רקע הנמל

טראפלס פרווה קוקוס משגעים של מירי כהן

כדורי קוקוס פרווה- הקינוח ששבר את הרשת, ואם האורחים מלאים עד אפס מקום, מניחים בצנצנת ושולחים אותם הביתה עם מתנה
כדורי קוקוס פרווה- הקינוח ששבר את הרשת, ואם האורחים מלאים עד אפס מקום, מניחים בצנצנת ושולחים אותם הביתה עם מתנה
  • מירי כהן
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 259.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 440.9 גרם
    נתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 259.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 440.9 גרם
    נתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
31 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית עם חלב הסויה והאינסטנט וניל במהירות גבוהה. אחרי כמה דקות מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציב וגבוהה.
  2. מוסיפים קוקוס ומערבבים. כעת חשים את המרקם בידיים. העיסה צריכה להיות במרקם שמאפשר לגלגל כדורים. אם היא רכה מדי, אפשר להוסיף עוד קוקוס.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  4. מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים בקוקוס.
  5. בינתיים ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים, כל אחד בנפרד. אפשר בשני סירי בן מארי ואפשר בשתי קעריות במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות, עד להמסה.
  6. מזלפים על כדורי הקוקוס שוקולד מומס וחמאת בוטנים מומסת בעזרת כפית. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בתותים או מעבירים לצנצנת יפה.

    כדורי קוקוס מירי כהן 12
    כדורי קוקוס של מירי כהן צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טראפלס פרווה קוקוס משגעים של מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    Sarah Guy

    המרתי את כוס המים/חלב שקדים בכוס ורבע של תותים מופשרים מהמקפיא ומרוסקים לנוזל, שמתי רק כוס ורבע של קוקוס, אחרי שעה במקרר כידררתי בידיים רטובות ושמתי במנג׳טים קישטתי בשוקולד מומס ושמתי במקפיא יצא ממש טעים.

    Avatar
    אסתר

    במה אפשר להמיר את החמאת בוטנים? או שאפשר לוותר על זה לגמרי? המתכון נראה מושלם!

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להשתמש בלוטוס, זה פשוט לא כשר לפסח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות