רקע הנמל

טרייפל חגיגי: עוגת וניל עם קצפת ופירות שמכינים וטורפים בצ’יק!

לא רק בשביל הרושם! קינוח טרייפל עם שכבות של עוגת וניל מהממת, קצפת מפנקת ומתוקה ושלל פירות העונה לטעם וליופי!
לא רק בשביל הרושם! קינוח טרייפל עם שכבות של עוגת וניל מהממת, קצפת מפנקת ומתוקה ושלל פירות העונה לטעם וליופי!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 4084.8 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 402.2 גרם
    שומן 23.9 גרם 239.2 גרם
    נתרן 59.5 מ״ג 595.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 136.3 גרם
    כולסטרול 76.1 מ״ג 761.1 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 191.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 33.2 מ״ג 332.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 4084.8 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 402.2 גרם
    שומן 23.9 גרם 239.2 גרם
    נתרן 59.5 מ״ג 595.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 136.3 גרם
    כולסטרול 76.1 מ״ג 761.1 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 191.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 33.2 מ״ג 332.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

כשכל הארוחה עליכם (נו טוב, לפעמים איזו דודה מביאה סיר אורז), למי יש זמן להשקיע בקינוח? בדיוק בשביל זה הומצא המתכון הזה! טרייפל מפנק שהוא בעצם עוגת וניל עם קצפת עשירה ומגוון של פירות מרעננים, שכבה אחר שכבה, אפילו טכניקה של זילוף לא צריך כאן. סיום מתוק לארוחה המעלפת שהעמדתם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירות

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  2. מכינים את עוגת הוניל: מערבבים בקערה את כל מרכיבי עוגת הוניל עם מטרפה ומוזגים לתבנית מרובעת 30*40 מצופה בנייר אפייה לתבנית מרובעת של הנמל. אופים את העוגה במשך 12 דקות ומצננים.
  3. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם פודינג הוניל ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ורכה.
  4. מכינים את סירופ הסוכר: מרתיחים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת סירופ. כשהסירופ רותח, מכבים את האש, מוסיפים את ליקר התפוזים ומצננים.
  5. מרכיבים את הטרייפל: פורסים את העוגה לשתי שכבות. מניחים שכבה אחת של עוגת וניל ומברישים אותה בסירופ סוכר.
  6. מזלפים את הקצפת מעל ומפזרים את הפירות. חוזרים על הפעולה פעם נוספת, אך הפעם מפוררים את העוגה לחתיכות קטנות.
  7. מעבירים למקרר להתייצבות ומגישים.
טרייפל הנמל1. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
טרייפל פירות חגיגי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

הערות

  • אפשר לשחק עם הפירות שבקינוח - אננס, פטל, ענבים, תפוחים, תותים, אפרסק ועוד ועוד - בהתאם לעונה!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות