ים-יבשה: קישואים במילוי קבב דג של רחלי קרוט
רחלי קרוט מביאה את הים אל היבשה! קישואים ממולאים בקבב דג ברוטב משגע עם מלא טעמים! סיר אחד שיש בו הכל, ארוחה מושלמת לכל המשפחה
רחלי קרוט מביאה את הים אל היבשה! קישואים ממולאים בקבב דג ברוטב משגע עם מלא טעמים! סיר אחד שיש בו הכל, ארוחה מושלמת לכל המשפחה
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.2 קק״ל 1951.7 קק״לפחמימות 9.8 גרם 98.4 גרםשומן 10.9 גרם 109.0 גרםנתרן 768.5 מ״ג 7685.1 מ״גחלבון 12.7 גרם 126.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 66.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 13.0 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 167.7 מ״ג 1677.4 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1241.5 מ״ג 12415.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות195
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.2 קק״ל 1951.7 קק״לפחמימות 9.8 גרם 98.4 גרםשומן 10.9 גרם 109.0 גרםנתרן 768.5 מ״ג 7685.1 מ״גחלבון 12.7 גרם 126.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 66.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 13.0 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 167.7 מ״ג 1677.4 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1241.5 מ״ג 12415.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 10.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 195 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 קישוא עגול בינוניים
-
500 גרם דג לבןטחון, ללא עור ועצמות
-
1/4 צרור כוסברה
-
1/4 צרור עירית
-
0.33 כוס צנוברים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 קליפת לימון בינוני
-
3 כפות רוטב על בסיס צ'ילי ושוםמזרח מערב
-
1 כף רוטב דגיםמזרח מערב
-
4 כפות שמן זית
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםקלופים
-
2 גבעולי סלרי
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית מלח דק
-
1 חופן פלפל שחור טחוןמעט
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/2 מיץ לימון בינוני
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה גס
אופן הכנה
- קוצצים את הבצלים של הרוטב לקוביות או לרצועות דקות ואת הסלרי פורסים לטבעות דקות.
- מטגנים בשמן זית, בסיר רחב ונמוך, את הבצלים והסלרי עד הזהבה.
- מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים ביחד במשך 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הקישואים: חותכים את החלק העליון של הקישוא, בערך 4 ס”מ שלו, ומניחים בצד. מרוקנים את פנים הקישוא בעזרת כפית וקוצצים גס את בשר הקישוא. מעבירים לקערה. שימו לב להשאיר 1 ס”מ של דפנות הקישואים.
- קוצצים את עשבי התיבול דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- ממלאים כל קישוא מרוקן בדג המתובל ומניחים בתוך הרוטב. הרוטב אמור להגיע עד 1/3 גובה הקישואים וזה בסדר. שימו לב שאם נשאר לכם מתערובת המילוי אפשר להכין כדורים ולהוסיף לתוך לרוטב.
- סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 40 דקות עד שהדג בפנים מוכן והקישואים רכים. בשלב הזה ניתן להעביר לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות, עם מכסה פתוח, לצריבה של 10-15 דקות.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצלים של הרוטב לקוביות או לרצועות דקות ואת הסלרי פורסים לטבעות דקות.
- מטגנים בשמן זית, בסיר רחב ונמוך, את הבצלים והסלרי עד הזהבה.
- מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים ביחד במשך 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הקישואים: חותכים את החלק העליון של הקישוא, בערך 4 ס”מ שלו, ומניחים בצד. מרוקנים את פנים הקישוא בעזרת כפית וקוצצים גס את בשר הקישוא. מעבירים לקערה. שימו לב להשאיר 1 ס”מ של דפנות הקישואים.
- קוצצים את עשבי התיבול דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- ממלאים כל קישוא מרוקן בדג המתובל ומניחים בתוך הרוטב. הרוטב אמור להגיע עד 1/3 גובה הקישואים וזה בסדר. שימו לב שאם נשאר לכם מתערובת המילוי אפשר להכין כדורים ולהוסיף לתוך לרוטב.
- סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 40 דקות עד שהדג בפנים מוכן והקישואים רכים. בשלב הזה ניתן להעביר לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות, עם מכסה פתוח, לצריבה של 10-15 דקות.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן