סנו רקע

יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
  • נטע לויה
שמרו
כשר
33 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.6 קק״ל 531.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.5 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.5 גרם
    נתרן 184.7 מ״ג 1108.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 170.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 529.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.6 קק״ל 531.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.5 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.5 גרם
    נתרן 184.7 מ״ג 1108.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 170.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 88.2 מ״ג 529.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
33 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב בעזרת מטרפה, מכניסים את חזות העוף ומשרים.
  2. אם יש לכם זמן 4-5 שעות הכי טוב. אם לא, גם חצי שעה יעשה את העבודה.
  3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. מכינים צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם קמח וטובלים: לוקחים חזה עוף מהמרינדה, טובלים בקמח, שוב במרינדה ולפירורי הלחם.
    אם אתם אוהבים ציפוי עבה, אפשר לטבול שוב במרינדה ושוב לצפות בפירורי לחם.
  5. מטגנים את השניצלים ומעבירים לספיגה לרב מגבת ג’מבו.
  6. לגרסה האפויה: מכינים את אותה המרינדה, אבל הפעם משתמשים בנתח שנקרא פילה עוף - נתח יותר עסיסי שטוב לאפייה בתנור. מוציאים מהמרינדה אחרי השרייה, טובלים בקמח, טובלים שוב במרינדה ומעבירים לקופסה עם פירורי לחם (זה יקצר את הזמן ויעזור לכם לצפות היטב את הפילה מכל הצדדים).
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את הפילטים ע”ג הנייר ומתיזים ספרי שמן על כל אחד מהשניצלים.
  9. מכניסים ל-20 דק’ אפייה, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Eli Meshulam

    שכבה כפולה

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    שרה א.

    לא, לא הכנתי את המתכון כי זה מתכון לערימת פחמימות ולא לשניצל ומישהו צריך להגיד כאן את האמת . שניצל לא שמים במרינדה שום שניצל ובטח שלא במרינדה עם לימון ודבש שגם לא שייך לשניצל. מכינים 3 צלחות אחת עם קמח, השניה עם ביצים מעורבבות והשלישית עם פרורי לחם או קמח מצות לפסח (יש גם קמחים לפסח). לביצים אפשר להוסיף חרדל ומי שאין לה חרדל בבית חסר לה חומר יסוד לתיבול מלא מאכלים. מומלץ להחזיק לפחות 2 סוגי חרדל בבית אחד רגיל והשני חריף. תמיד טוב לנקניקיות לשניצל להוסיף לסלטים ולסלטי תפוחי אדמה או על לחם עם נקניק. חרדל הוא התבלין הכי חשוב בבית. טוב גם לויניגרד של סלטי ירקות.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, אם תשאלי 10 אנשים שונים איך הם מכינים את השניצל שלהם, תקבלי 10 תשובות שונות (עם בסיס זהה, לרוב, אך עדיין – שונות). אם תכיני ויהיה טעים, נשמח לדעת גם כן, ואם לא, יש מתכונים נוספים באתר שניתן להציץ בהם ולבחור בהם (לטעמך).

    Avatar
    רחל

    במה ניתן להחליף את החרדל? (-אין לי בכלל חרדל גם לא רגיל)

      Avatar
      מערכת Foody

      לוותר הפעם ולהצטייד לפעם הבאה!

    Avatar
    יפעת כהן

    היי, האם לשניצל יש טעם מתוק ?(עקב הוספת הדבש)

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפעת, לא, אין לשניצל טעם מתוק

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות