ירקות מוקפצים על מצע חציל קלוי

השף שגב משה מכין ירקות מוקפצים על מצע חציל קלוי - מנה בריאה, טעימה, פשוטה להכנה ומאוד מרשימה ומושקעת בזכות תוספת עלי מנגולד ואספרגוס
השף שגב משה מכין ירקות מוקפצים על מצע חציל קלוי - מנה בריאה, טעימה, פשוטה להכנה ומאוד מרשימה ומושקעת בזכות תוספת עלי מנגולד ואספרגוס
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    804
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.7 קק״ל 1607.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 68.6 גרם
    שומן 64.2 גרם 128.4 גרם
    נתרן 1141.8 מ״ג 2283.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.3 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 17.6 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 6.8 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 302.8 מ״ג 605.7 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 1959.9 מ״ג 3919.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    804
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.7 קק״ל 1607.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 68.6 גרם
    שומן 64.2 גרם 128.4 גרם
    נתרן 1141.8 מ״ג 2283.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.3 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 17.6 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 6.8 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 302.8 מ״ג 605.7 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 1959.9 מ״ג 3919.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

ירקות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מניחים את הסלקים על נייר כסף, יוצקים מעט שמן, ממליחים, עוטפים ואופים עד שהם מתרככים. מוציאים וחותכים לרבעים.
  2. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את כל רכיבי המתכון עד שמתקבל רוטב אחיד.
  3. פורסים דק את הבצל והשום. חותכים גס את עלי המנגולד ללא הגבעולים. חותכים את האספרגוס לפרוסות אלכסוניות. קולים על אש גלויה את הפלפל והחציל.
  4. מכינים את הירקות: מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה וצולים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל הקלוי והאספרגוס וממשיכים לטגן כ-2 דקות. מוסיפים את המנגולד וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הסלק והכוסברה, מתבלים במלח פלפל, מערבבים ומכבים את האש.
  5. מרכיבים את המנה: חורצים את החציל במרכז ומקלפים. מניחים את בשר החציל במרכז צלחת הגשה. מניחים את הירקות המוקפצים מעל החציל כאשר הסלקים למעלה ומגישים עם הרוטב בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ירקות מוקפצים על מצע חציל קלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות