רקע הייסנס Hisense

התוספת הנכספת: ירקות צלויים עם סוכר חום וחומץ בלסמי

מתכון קליל לירקות צלויים כמו שירקות צלויים צריכים להיות! מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי ובכמה דקות יש לכם את התוספת הנהדרת והצבעונית הזאת שכולם ישמחו לאכול
מתכון קליל לירקות צלויים כמו שירקות צלויים צריכים להיות! מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי ובכמה דקות יש לכם את התוספת הנהדרת והצבעונית הזאת שכולם ישמחו לאכול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.8 קק״ל 1135.4 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 188.2 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.6 גרם
    נתרן 323.6 מ״ג 1294.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 234.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 472.6 מ״ג 1890.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.8 קק״ל 1135.4 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 188.2 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.6 גרם
    נתרן 323.6 מ״ג 1294.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 234.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 472.6 מ״ג 1890.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את כל הירקות לתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב בעזרת הידיים, עד שכל הירקות מצופים.

    מעבירים את כל הירקות המצופים ברוטב לתבנית. צילום: שניר גואטה
    מעבירים את כל הירקות המצופים ברוטב לתבנית. צילום: שניר גואטה

  4. אופים 20 דקות, מוציאים מהתנור ומערבבים. מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים ומשחימים.

    ירקות צלויים עם סוכר חום וחומץ בלסמי. צילום: שניר גואטה
    ירקות צלויים עם סוכר חום וחומץ בלסמי. צילום: שניר גואטה

tip

טיפ

טיפ: ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים בקופסא סגורה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
התוספת הנכספת: ירקות צלויים עם סוכר חום וחומץ בלסמי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות