ישראל אהרוני מגיש: פסטה איטלקית עם 4 סוגי פטריות
ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב? לא אצל השף ישראל אהרוני! שילוב של מזרח ומערב, איטלקי ואסייתי, שיוצרים יחד פסטה איטלקית משגעת עם 4 סוגי פטריות
ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב? לא אצל השף ישראל אהרוני! שילוב של מזרח ומערב, איטלקי ואסייתי, שיוצרים יחד פסטה איטלקית משגעת עם 4 סוגי פטריות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.7 קק״ל 2168.3 קק״לפחמימות 107.2 גרם 536.2 גרםשומן 34.9 גרם 174.4 גרםנתרן 123.2 מ״ג 615.9 מ״גחלבון 36.1 גרם 180.4 גרםסיבים תזונתיים 34.9 גרם 174.7 גרםשומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרםכולסטרול 31.4 מ״ג 157.0 מ״גסידן 75.4 מ״ג 377.2 מ״גברזל 33.3 מ״ג 166.4 מ״גאשלגן 179.7 מ״ג 898.5 מ״גאבץ 32.9 מ״ג 164.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות434
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.7 קק״ל 2168.3 קק״לפחמימות 107.2 גרם 536.2 גרםשומן 34.9 גרם 174.4 גרםנתרן 123.2 מ״ג 615.9 מ״גחלבון 36.1 גרם 180.4 גרםסיבים תזונתיים 34.9 גרם 174.7 גרםשומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרםכולסטרול 31.4 מ״ג 157.0 מ״גסידן 75.4 מ״ג 377.2 מ״גברזל 33.3 מ״ג 166.4 מ״גאשלגן 179.7 מ״ג 898.5 מ״גאבץ 32.9 מ״ג 164.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 434 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 סלסילה פטריות שמפיניוןטריות ומוצקות
-
1/2 סלסילה פטריות שימג’ילבנות
-
1/2 סלסילה פטריות שימג’יחומות
-
1/2 סלסילה פטריות שיטאקה טריות
-
1 באק צ’וי
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורד
-
4 שיני שום
-
10 בצלי שאלוטקצוצים
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יניאיטלקית
רוטב
-
5 כפות רוטב סויה
-
1/2 כוס ציר ירקותאו מרק צח
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1 כף סוכר קוקוסאו סוכר חום
הגשה
-
5 גבעולי בצל ירוקקצוצים לטבעות
אופן הכנה
- חותכים לפרוסות את 4 סוגי הפטריות.
- מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצלצלים הקצוצים, השום והג’ינג’ר למספר דקות.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים במשך 2 דקות, נזהרים שלא לבשל אותן.
- קוצצים גס את החלק הלבן של הבקצ’וי ומוסיפים לסיר, כדי שיקבל בישול ארוך יותר.
- מוסיפים גם מלח ופלפל שחור ומקפיצים הכל יחד למספר דקות.
- מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים ומלח, לפי הוראות היצרן.
- מסננים את פסטה ומוסיפים לסיר עם הפטריות.
- מכניסים לסיר גם את עלי הבקצוי בשלמותם. מבשלים ומערבבים הכל יחד בעזרת 2 כפות.
- שופכים את הרוטב מעל הפסטה ומבשלים עוד 2 דקות.
- מוזגים לצלחות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
אופן הכנה
- חותכים לפרוסות את 4 סוגי הפטריות.
- מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצלצלים הקצוצים, השום והג’ינג’ר למספר דקות.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים במשך 2 דקות, נזהרים שלא לבשל אותן.
- קוצצים גס את החלק הלבן של הבקצ’וי ומוסיפים לסיר, כדי שיקבל בישול ארוך יותר.
- מוסיפים גם מלח ופלפל שחור ומקפיצים הכל יחד למספר דקות.
- מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים ומלח, לפי הוראות היצרן.
- מסננים את פסטה ומוסיפים לסיר עם הפטריות.
- מכניסים לסיר גם את עלי הבקצוי בשלמותם. מבשלים ומערבבים הכל יחד בעזרת 2 כפות.
- שופכים את הרוטב מעל הפסטה ומבשלים עוד 2 דקות.
- מוזגים לצלחות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן