כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה

גרסה מפתיעה ומעניינת למנה קלאסית ומוכרת של כבדי עוף עם בצל מקורמל. הפעם עם נגיעות של רוטב קפה שיגרמו לכם להתמכר לטעמיה וזו הבטחה
גרסה מפתיעה ומעניינת למנה קלאסית ומוכרת של כבדי עוף עם בצל מקורמל. הפעם עם נגיעות של רוטב קפה שיגרמו לכם להתמכר לטעמיה וזו הבטחה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    714
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 714.4 קק״ל 714.4 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 35.1 גרם
    שומן 34.6 גרם 34.6 גרם
    נתרן 1777.3 מ״ג 1777.3 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 1035.0 מ״ג 1035.0 מ״ג
    סידן 68.7 מ״ג 68.7 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 1117.4 מ״ג 1117.4 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    714
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 714.4 קק״ל 714.4 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 35.1 גרם
    שומן 34.6 גרם 34.6 גרם
    נתרן 1777.3 מ״ג 1777.3 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 1035.0 מ״ג 1035.0 מ״ג
    סידן 68.7 מ״ג 68.7 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 1117.4 מ״ג 1117.4 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מקפיצים על כיריים במחבת גדולה את הבצל עם שמן הקנולה עד הזהבה ומוסיפים את המים.
  2. מוסיפים את היין האדום והסוכר ומבשלים כעשר דקות.
  3. מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
  4. מוסיפים את האספרסו והטימין וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  5. במחבת פסים צולים את הכבדים עם המלח והפלפל השחור חצי בישול (שיהיה אדום מבפנים) ומוסיפים אותם ישירות לרוטב היין והקפה.
  6. מבשלים על אש בינונית 5-10 דק עד שהכבדים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    שירה

    רציתי להעיר שאסור לצלות את הכבד על מחבת פסים אלא רק על אש גלויה כמו מנגל או גז

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, יוצאים מנקודת הנחה שמי שמכשיר את כבד העוף עושה זאת לפני ביצוע שלבי המתכון

    Avatar
    חני שפר

    המתכון נראה ממש מעניין , אני הולכת לנסות אותו

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה חני, נשמח לשמוע איך יצא!

    Avatar
    רוחמה רבינוביץ

    קפה עם כבד פעם ראשונה שאני שומעת על זה … מעניין לנסות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות