כדורי בשר אסיאתיים ברוטב מתקתק

איילת הירשמן מכינה כדורי בשר אסיאתיים, קטנים ועסיסיים, ברוטב מתקתק שממש קל להכין. מומלץ להגיש לצד אורז או נודלס
איילת הירשמן מכינה כדורי בשר אסיאתיים, קטנים ועסיסיים, ברוטב מתקתק שממש קל להכין. מומלץ להגיש לצד אורז או נודלס
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.7 קק״ל 3668.5 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 245.2 גרם
    שומן 4.4 גרם 176.4 גרם
    נתרן 218.2 מ״ג 8728.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 280.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 58.7 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 1500.8 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 430.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 33.1 מ״ג
    אשלגן 98.1 מ״ג 3924.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 67.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.7 קק״ל 3668.5 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 245.2 גרם
    שומן 4.4 גרם 176.4 גרם
    נתרן 218.2 מ״ג 8728.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 280.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 58.7 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 1500.8 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 430.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 33.1 מ״ג
    אשלגן 98.1 מ״ג 3924.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 67.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת גדולה את הסוכר החום, הלימון המים והרטבים. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה עד שכדורי הבשר נכנסים לרוטב.
  2. מכינים את הקציצות: מכניסים למעבד המזון את הלמון גראס, הבצל הירוק, השום, הלימון, הכוסברה ושמן השומשום וטוחנים למחית גסה.
  3. מוסיפים את המחית לקערת הבשר הטחון לשים בידיים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. יוצרים מהעיסה כדורים, מסדרים את כדורי הבשר ברוטב, בשכבה אחת. הרוטב אמור להגיע עד ל-3/4 מגובהם. אם אין מספיק רוטב במחבת, מוסיפים עוד רוטב צ’ילי מתוק ומדללים במעט מים.
  5. מביאים לרתיחה חוזרת - עדיין לא נוגעים בכדורים בשלב הזה, מפני שהם עדיין לא יציבים ועלולים להתפרק. מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים 5 דקות. הופכים בזהירות את הכדורים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות, עד שהכדורים מבושלים וספוגים לגמרי ברוטב, והוא מצומצם וסמיך.
  6. מומלץ להגיש עם אורז או אטריות נודלס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי בשר אסיאתיים ברוטב מתקתק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    שרה אנגל

    למה אתם לא נותנים מישקל של המצרכים? מה זה 0.75 כפות סוכר? אני חושבת שאם הייתם רושמים משקל זה היה הגיוני יותר וקל יותר להתאים לכמות הבשר שיש לי. אני לא רוצה 40 קציצות, יש לי כמות בשר ל20 קציצות ולא מבינה מה זה 0.75 כפות סוכר?.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, זה יוצא שלושת רבעי כף סוכר. בכל מקרה, בכל המתכונים שלנו מתחת לרשימת המצרכים יש קישור לעמוד של “המרת מידות ומשקלות”, כך שאת יכולה להסתכל שם כמה גרמים זה יוצא, אם לא כתוב. כף סוכר לבן היא 12 גרם, כך ששלושת רבעי כף סוכר זה 9 גרם.

    Avatar
    אבן צור דניאל

    אין כל קשר בין הסרטון המצולם למתכון הכתוב. אם אתה בשלן, יצא משהו סביר. אם לא הכל ילך לפח

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דניאל, נשמח לדעת מה בדיוק לא תואם באופן ההכנה, על מנת שנוכל לעזור לך בדרך הטובה ביותר.

    Avatar
    קרן

    יש המון אי דיוקים בנוגע לכמויות המצרכים בין מה שכתוב במתכון לבין מה שמופיע בסרטון

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על התגובה. המתכון תוקן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות