רקע יטבתה

כדורי מק אנד צ’יז לביס של אושר סטייל אמריקה

מכירים את מנת המק אנד צ'יז שהאמריקאים משוגעים עליה? אז קבלו כדורי מק אנד צ'יז מצופים וקריספיים שמגישים עם מטבל עגבניות לביס הכי קראנצ'י ביקום!
מכירים את מנת המק אנד צ'יז שהאמריקאים משוגעים עליה? אז קבלו כדורי מק אנד צ'יז מצופים וקריספיים שמגישים עם מטבל עגבניות לביס הכי קראנצ'י ביקום!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.5 קק״ל 6249.8 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 282.9 גרם
    שומן 26.2 גרם 523.4 גרם
    נתרן 137.1 מ״ג 2741.7 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 118.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 42.9 מ״ג 858.1 מ״ג
    סידן 74.7 מ״ג 1494.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 77.3 מ״ג 1545.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.5 קק״ל 6249.8 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 282.9 גרם
    שומן 26.2 גרם 523.4 גרם
    נתרן 137.1 מ״ג 2741.7 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 118.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 42.9 מ״ג 858.1 מ״ג
    סידן 74.7 מ״ג 1494.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 77.3 מ״ג 1545.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

מטבל


אופן הכנה

  1. מכינים את המקרוני: מרתיחים מים בסיר גדול עם כפית מלח ומוסיפים את המקרוני לבישול.
  2. מפסיקים את בישול המקרוני כשהוא במצב אל דנטה (מעט קשה מבפנים), הוא ימשיך להתבשל בטיגון.
  3. מוציאים את הפסטה עם כף מחוררת לקערה גדולה.
  4. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, מוסיפים את כף הקמח תוך כדי עירבוב וממשיכים לערבב במשך כדקה עד ליצירת משחה צהבהבה.
  5. מנמיכים את הלהבה, ותוך כדי ערבוב במטרפה מוסיפים את השמנת לבישול.
  6. ממשיכים לבשל במשך 3-5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  7. מכבים את האש, מוסיפים את גבינת הצ’דר ומערבבים עד שהגבינה נמסה כולה.
  8. מוסיפים את המקרוני, מערבבים היטב שכל המקרוני יהיה מכוסה ברוטב.
  9. מעבירים את המקרוני לתבנית, משטחים אותו בעזרת מרית ומכניסים למקרר במשך כ-60 דקות להתייצבות.
  10. בינתיים מכינים 3 קערות: קערת קמח, קערה עם הביצים הטרופות והשמנת וקערה עם פירורי הלחם.
  11. מוציאים את המקרוני מהקירור וחותכים אותו עם סכין ל-20 קוביות.
  12. מוציאים קוביה בעזרת מרית ומגלגלים אותה בידיים לצורת כדור.
  13. טובלים כל כדור בקמח, אחר כך מצפים אותו בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.
  14. מטגנים את הכדורים המצופים בשמן לטיגון עמוק עד להזהבה.
  15. מכינים את המטבל: מגרדים את העגבניות בפומפייה ומערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל.
    כדורי מק אנד צ'יז
    כדורי מק אנד צ’יז. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי מק אנד צ’יז לביס של אושר סטייל אמריקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות