כיסון עם פטנט: דים סאם מדפי אורז עם סלמון ותוספות מפנקות

בלי להתעסק בבצק ועם טריק לסגירתו - דים סאם טעים כל כך שמכינים מדפי אורז, ממלאים בדגים ותוספות וטובלים ברטבים מטריפים
בלי להתעסק בבצק ועם טריק לסגירתו - דים סאם טעים כל כך שמכינים מדפי אורז, ממלאים בדגים ותוספות וטובלים ברטבים מטריפים
  • נעמה רן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 32 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.6 קק״ל 695.7 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 25.7 גרם
    שומן 2.2 גרם 22.2 גרם
    נתרן 55.3 מ״ג 553.4 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 2.1 מ״ג 20.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 32 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.6 קק״ל 695.7 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 25.7 גרם
    שומן 2.2 גרם 22.2 גרם
    נתרן 55.3 מ״ג 553.4 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 2.1 מ״ג 20.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מנה של מסעדה שהכי קל להכין בבית! דים סאם נפלאים ממולאים בסלמון, ג’ינג’ר, שום, בצל ירוק ורוטב סויה איכותי. במקרה הזה גם סלמון מופשר יעשה עבודה מצויינת כשכל המיצים הטעימים שלו יישמרו בתוך הדים סאם. אפשר לאדות את הכיסונים, אבל טיגון הבסיס הופך אותם קריספים ורכים ביחד – תענוג גדול!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז

מילוי

רוטב לבחירתכם


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי.

    דים סאם מדפי אורז1
    מערבבים את כל מרכיבי המילוי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  2. מכינים קערת מים ליד משטח העבודה. טובלים דף אורז במים במשך 20 שניות עד שהוא מתגמש ומניחים על משטח העבודה.
  3. שמים כף מהמילוי במרכז דף האורז, אוספים את השוליים ומסובבים תוך כדי הידוק.

    דים סאם מדפי אורז2
    אוספים את שולי דף האורז ומסובבים תוך כדי הידוק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  4. חוזרים על הפעולה עם יתר הדפים ומניחים את הדים סאם המוכנים על צלחת או מגבת יבשה כשהם אינם נוגעים זה בזה, אחרת הם נדבקים אחד לשני.
  5. מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בה את הדים סאם על בסיסם כשהם אינם נוגעים זה בזה.

    דים סאם מדפי אורז3
    שמים את הדים סאם במחבת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  6. מטגנים את הדים סאם 2-3 דקות עד שהתחתית מזהיבה והסלמון עשוי. מגישים מיד עם אחד הרטבים.

    דים סאם מדפי אורז5
    דים סאם מדפי אורז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות