כמו בשאנז אליזה! קרואסונים שהופכים לכריכי גורמה

מי הגאון שחשב להפוך קרואסון לכריך? קרואסון חמאה מפנק עם ביצים עלומות וגבינת שמנת עם בצל מקורמל. לתת ביס ולהרגיש בפריז, אנחנו כבר שומעים את השנסון
מי הגאון שחשב להפוך קרואסון לכריך? קרואסון חמאה מפנק עם ביצים עלומות וגבינת שמנת עם בצל מקורמל. לתת ביס ולהרגיש בפריז, אנחנו כבר שומעים את השנסון
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    973
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 972.9 קק״ל 1945.7 קק״ל
    פחמימות 650.6 גרם 1301.2 גרם
    שומן 663.0 גרם 1325.9 גרם
    נתרן 1806.8 מ״ג 3613.6 מ״ג
    חלבון 783.9 גרם 1567.8 גרם
    סיבים תזונתיים 642.5 גרם 1285.0 גרם
    שומן רווי 649.6 גרם 1299.2 גרם
    כולסטרול 1251.4 מ״ג 2502.8 מ״ג
    סידן 724.1 מ״ג 1448.3 מ״ג
    ברזל 644.2 מ״ג 1288.4 מ״ג
    אשלגן 829.9 מ״ג 1659.8 מ״ג
    אבץ 643.9 מ״ג 1287.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    973
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 972.9 קק״ל 1945.7 קק״ל
    פחמימות 650.6 גרם 1301.2 גרם
    שומן 663.0 גרם 1325.9 גרם
    נתרן 1806.8 מ״ג 3613.6 מ״ג
    חלבון 783.9 גרם 1567.8 גרם
    סיבים תזונתיים 642.5 גרם 1285.0 גרם
    שומן רווי 649.6 גרם 1299.2 גרם
    כולסטרול 1251.4 מ״ג 2502.8 מ״ג
    סידן 724.1 מ״ג 1448.3 מ״ג
    ברזל 644.2 מ״ג 1288.4 מ״ג
    אשלגן 829.9 מ״ג 1659.8 מ״ג
    אבץ 643.9 מ״ג 1287.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הביצים העלומות: שוברים את הביצה לתוך קערה קטנה, כוס או כל דבר אחר קטן ובודקים שהביצה תקינה.
  2. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את החומץ.
  3. כשהמים רותחים, בבעבוע עדין, מכניסים בעדינות את הביצה לתוך המים ובעזרת כף מלפפים את החלבון מסביב לחלמון. 3 דק’ והביצה שלכם מוכנה.
  4. חוצים את הקרואסון ומורחים אותו בגבינת סימפוניה בצל מקורמל, מפזרים מעל את העגבניות ואת עלי האורוגולה ומניחים בזהירות את הביצים העלומות (2 לכל קרואסון). ממליחים ומפלפלים.
    קראוסון סימפוניה. צילום: אפיק גבאי
    קראוסון סימפוניה. צילום: אלי סטרול

    מתכונאית: נעמה פלד

    ביצוע והפקה: אלי סטרול

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו בשאנז אליזה! קרואסונים שהופכים לכריכי גורמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות