-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 325.2 קק״ל 1625.8 קק״לפחמימות 38.9 גרם 194.4 גרםשומן 16.5 גרם 82.3 גרםנתרן 102.9 מ״ג 514.5 מ״גחלבון 3.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.7 מ״ג 188.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות325
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 325.2 קק״ל 1625.8 קק״לפחמימות 38.9 גרם 194.4 גרםשומן 16.5 גרם 82.3 גרםנתרן 102.9 מ״ג 514.5 מ״גחלבון 3.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.7 מ״ג 188.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
כשמתחשק לי או לבני הבית משהו מתוק ומפנק, אני מכינה את הלוטי טורטי שלי, שהם ממש כמו רוזעלך משגעים שמכינים מטורטיות וממרח לבחירתכם. הבחירה שלי היא ממרח לוטוס, אבל גם שוקולד וגם חמאת בוטנים – כל דבר מתוק ומשמח תופס כאן. מדובר בקינוח זריז, מושחת וממכר, שבא בול לצד הקפה או השוקו, תלוי את מי מארחים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 325 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוזעלך לוטי טורטי
-
3 יחידות טורטיות גדולות
-
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
אופן הכנה
- פורסים שלוש טורטיות על משטח עבודה ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
- מגלגלים את הטורטיה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטיה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטיה השלישית עד שמתקבל רול.
- מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטיה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.
אופן הכנה
- פורסים שלוש טורטיות על משטח עבודה ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
- מגלגלים את הטורטיה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטיה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטיה השלישית עד שמתקבל רול.
- מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטיה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בתנור לא הולך?
בהחלט ניתן להכין בתנור, אך כדאי לשים לב לזמנים ולנוזלים- שהמנה לא תתייבש.