כמו רוזעלך: הלוטי טורטי של מירי כהן- פשוט תענוג

הלוטי טורטי זה קינוח רוזעלך בצ'יק לעסוקים שבינינו: כל מה שצריך זה טורטיה, ממרח שאתם אוהבים ועשר דקות מזמנכם
הלוטי טורטי זה קינוח רוזעלך בצ'יק לעסוקים שבינינו: כל מה שצריך זה טורטיה, ממרח שאתם אוהבים ועשר דקות מזמנכם
  • מירי כהן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    325
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 325.2 קק״ל 1625.8 קק״ל
    פחמימות 38.9 גרם 194.4 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 102.9 מ״ג 514.5 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 188.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    325
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 325.2 קק״ל 1625.8 קק״ל
    פחמימות 38.9 גרם 194.4 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 102.9 מ״ג 514.5 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 188.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

כשמתחשק לי או לבני הבית משהו מתוק ומפנק, אני מכינה את הלוטי טורטי שלי, שהם ממש כמו רוזעלך משגעים שמכינים מטורטיות וממרח לבחירתכם. הבחירה שלי היא ממרח לוטוס, אבל גם שוקולד וגם חמאת בוטנים – כל דבר מתוק ומשמח תופס כאן. מדובר בקינוח זריז, מושחת וממכר, שבא בול לצד הקפה או השוקו, תלוי את מי מארחים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוזעלך לוטי טורטי


אופן הכנה

  1. פורסים שלוש טורטיות על משטח עבודה ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
  2. מגלגלים את הטורטיה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטיה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטיה השלישית עד שמתקבל רול.
  3. מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטיה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.

    לוטי טורטי. צילום: אלון מסיקה
    לוטי טורטי. צילום: אלון מסיקה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו רוזעלך: הלוטי טורטי של מירי כהן- פשוט תענוג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט ניתן להכין בתנור, אך כדאי לשים לב לזמנים ולנוזלים- שהמנה לא תתייבש.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות