כנפיים בסויה וסילאן שאופים בתנור

אחרי כמה וכמה נסיונות עז תלם הגיע למתכון המושלם לכנפיים בתנור. כנפיים בסויה וסילאן שמכינים מארבעה מצרכים בלבד ובשיטה פשוטה וקלה
אחרי כמה וכמה נסיונות עז תלם הגיע למתכון המושלם לכנפיים בתנור. כנפיים בסויה וסילאן שמכינים מארבעה מצרכים בלבד ובשיטה פשוטה וקלה
  • עז תלם
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    574
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 573.8 קק״ל 2295.2 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 58.3 גרם
    שומן 37.4 גרם 149.7 גרם
    נתרן 1001.8 מ״ג 4007.2 מ״ג
    חלבון 45.8 גרם 183.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 202.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 679.8 מ״ג 2719.3 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    574
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 573.8 קק״ל 2295.2 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 58.3 גרם
    שומן 37.4 גרם 149.7 גרם
    נתרן 1001.8 מ״ג 4007.2 מ״ג
    חלבון 45.8 גרם 183.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 202.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 679.8 מ״ג 2719.3 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו).
  2. מניחים את הכנפיים על תבנית תנור עם נייר אפייה (עם רווחים).
  3. שמים את תבנית הכנפיים בתנור (200 מעלות) ואופים 25-35 דקות או עד שהכנפיים מעט זהובות (בשלב זה זה לא קריטי אם יישארו 5 דקות יותר או פחות בתנור, העיקר הצבע).
  4. מוציאים את התבנית מהתנור.
  5. בקערה מערבבים את הסויה, הסילאן והשומשום.
  6. יוצקים על לכנפיים ומערבבים היטב בעזרת כף עץ/תרווד.
  7. מורידים את חום התנור ל-180 מעלות.
  8. מכניסים לתנור ל-5-10 דקות נוספות, עד שכמעט כל הרוטב התאדה והכנפיים מצופות יפה ברוטב. אם יש לכם סבלנות, תוציאו קצת את המגש מהתנור וערבבו עם כף עץ אחרי 3 דקות בתנור.
  9. שימו לב: בשלב זה חשוב להשגיח על התנור. אם תתרחקו ותשכחו מהתבנית הרוטב יישרף.
  10. אם אחרי 10 דקות הרוטב בתבנית עדיין נראה נוזלי, מחזירים לתנור לעוד 5-10 דקות וממשיכים לצלות עד שהרוטב מצטמצם ומצפה טוב את הכנפיים.
  11. נותנים לכנפיים להתקרר מעט לפני שאוכלים.

נשמר במקרר 5 ימים.

רק 4 מצרכים
רק 4 מצרכים
כל כך טעים
כל כך טעים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים בסויה וסילאן שאופים בתנור

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    הוספנו גם ירקות. מעדן ?

    Avatar
    jenny salomon

    טעים ?

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רעות ....

    אפשרי להמיר את הסילאן בדבש? ואם כדאי להוסיף מעט רוטב צ’ילי?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן אפשר. את יכולה אפילו לוותר על הדבש ולתבל ברוטב צ’ילי מתוק או טריאקי, יצא מעולה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות