כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני

מי לא אוהב כרובית אפויה? המתכון האהוב בגרסה משודרגת - כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני. תוספת מושלמת שמכינים בחמש דקות עבודה בלבד
מי לא אוהב כרובית אפויה? המתכון האהוב בגרסה משודרגת - כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני. תוספת מושלמת שמכינים בחמש דקות עבודה בלבד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.5 קק״ל 874.0 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 97.0 גרם
    סוכר 18.2 גרם 72.9 גרם
    שומן 8.7 גרם 35.0 גרם
    נתרן 726.7 מ״ג 2906.9 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 89.9 מ״ג 359.8 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 1221.5 מ״ג 4886.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.5 קק״ל 874.0 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 97.0 גרם
    סוכר 18.2 גרם 72.9 גרם
    שומן 8.7 גרם 35.0 גרם
    נתרן 726.7 מ״ג 2906.9 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 89.9 מ״ג 359.8 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 1221.5 מ״ג 4886.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מנקים מעט את הכרובית: מסירים את העלים הירוקים מלמטה ואת הגזע של הכרובית שבולט (כך שתוכל לעמוד בצורה יציבה בתבנית). 
  3. מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה. בוזקים מעל הכרובית את הרטבים והתבלינים בצורה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה.
  4. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה ללא כיסוי עד שהכרובית זהובה מכל צדדיה.
tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית שלמה בתנור בסגנון סיני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דפנה פדר

    נסיון ראשון שלי.מקוה שיצליח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות