< רקע נינג'ה

כריך אנטריקוט עם עגבניות שרי בפוקאצ’ה

כריך בשרי טעים ועסיסי של אהרוני בפוקצ'ה טרייה וביתית שאפשר להכין גם במכשיר הנינג'ה עם איולי עשיר ועגבניות שרי. אחלה ארוחה לבית, לעבודה או לארוח
כריך בשרי טעים ועסיסי של אהרוני בפוקצ'ה טרייה וביתית שאפשר להכין גם במכשיר הנינג'ה עם איולי עשיר ועגבניות שרי. אחלה ארוחה לבית, לעבודה או לארוח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.6 קק״ל 4713.8 קק״ל
    פחמימות 131.5 גרם 789.3 גרם
    שומן 19.2 גרם 115.1 גרם
    נתרן 2110.3 מ״ג 12661.8 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 117.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 170.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 60.4 מ״ג 362.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.6 קק״ל 4713.8 קק״ל
    פחמימות 131.5 גרם 789.3 גרם
    שומן 19.2 גרם 115.1 גרם
    נתרן 2110.3 מ״ג 12661.8 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 117.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.9 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 170.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 60.4 מ״ג 362.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פוקאצ'ה

איולי

הגשה


אופן הכנה

    1. מכינים את הפוקצ’ה: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים במיקסר בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
    2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
    3. בתום ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-6 חלקים בידיים משומנות ומניחים על משטח משומן או על נייר אפייה.
    4. מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - BAKE מכוונים את הטמפרטורה ל190 מעלות ואת הזמן ל-7 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את הפוקצ’ות, כל פעם שתיים. משטחים בזהירות כל 2 חלקי בצק יחד בסיר של מכשיר הנינג’ה.
      אופים 7 דקות (אם הפוקצ’ה לא זהובה מספיק לטעמכם אפשר לאפות עוד כמה דקות בודדות). ממשיכים כך עם יתרת הבצק עד שכל הפוקצ’ות מוכנות.
    5. מכינים את המילוימכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה GRILL מכוונים את הטמפרטורה לHIGH ואת הזמן ל-8 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת  ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה ומניחים על פלטת הגריל.
    6.  מתבלים בקערה את עגבניות השרי בשמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
    7. מכינים את האיולי:  מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
    8. חוצים את הפוקאצ’ות ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך אנטריקוט עם עגבניות שרי בפוקאצ’ה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות