כריך חביתת ירק וגבינה שקורא לכם לחזור הביתה

יש ימים שבא לנו שמשהו יחבק אותנו מבפנים, מכיוון הבטן והלב. אחד הדברים הכי מנחמים זה כריך חביתת ירק, עם גבינה בטעם בצל ירוק וחלה שנשארה משבת. קחו ביס ענק של אושר
יש ימים שבא לנו שמשהו יחבק אותנו מבפנים, מכיוון הבטן והלב. אחד הדברים הכי מנחמים זה כריך חביתת ירק, עם גבינה בטעם בצל ירוק וחלה שנשארה משבת. קחו ביס ענק של אושר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    707
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.6 קק״ל 1413.3 קק״ל
    פחמימות 172.1 גרם 344.3 גרם
    שומן 149.3 גרם 298.6 גרם
    נתרן 1502.0 מ״ג 3004.0 מ״ג
    חלבון 146.2 גרם 292.3 גרם
    סיבים תזונתיים 122.2 גרם 244.4 גרם
    שומן רווי 132.4 גרם 264.9 גרם
    כולסטרול 605.2 מ״ג 1210.5 מ״ג
    סידן 335.6 מ״ג 671.2 מ״ג
    ברזל 123.8 מ״ג 247.7 מ״ג
    אשלגן 374.3 מ״ג 748.6 מ״ג
    אבץ 121.2 מ״ג 242.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    707
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.6 קק״ל 1413.3 קק״ל
    פחמימות 172.1 גרם 344.3 גרם
    שומן 149.3 גרם 298.6 גרם
    נתרן 1502.0 מ״ג 3004.0 מ״ג
    חלבון 146.2 גרם 292.3 גרם
    סיבים תזונתיים 122.2 גרם 244.4 גרם
    שומן רווי 132.4 גרם 264.9 גרם
    כולסטרול 605.2 מ״ג 1210.5 מ״ג
    סידן 335.6 מ״ג 671.2 מ״ג
    ברזל 123.8 מ״ג 247.7 מ״ג
    אשלגן 374.3 מ״ג 748.6 מ״ג
    אבץ 121.2 מ״ג 242.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחביתת הירק:


אופן הכנה

  1. קולים את פרוסות החלה בעדינות בתנור או בטוסטר.
  2. מורחים מעט שמן זית על פרוסות החלה.
  3. מורחים שכבה עבה של גבינת סימפוניה עם בצל ירוק.
  4. מכינים את חביתת הירק: בקערה בינונית מקציפים את הביצים. חשוב להקציף כמה שיותר (כמה דקות), כך נכנס אוויר לחביתה והיא תהיה תפוחה ומלאה באוויר. מוסיפים את השמנת המתוקה ואת העלים, מלח ופלפל.
  5. מטגנים את החביתה במחבת עם מעט חמאה. מטגנים משני הצדדים לפי מידת העשיה שאתם אוהבים.
  6. מניחים את החביתה על פרוסות החלה המרוחות בגבינה ומפזרים עוד קצת עלים רעננים, מלח ופלפל.כריך חביתת ירק וגבינה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך חביתת ירק וגבינה שקורא לכם לחזור הביתה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות